Uber отбелязва, че ескалацията от руска страна продължава вече повече

...
Uber отбелязва, че ескалацията от руска страна продължава вече повече
Коментари Харесай

Uber активно помага на Украйна по време на войната

Uber отбелязва, че ескалацията от съветска страна продължава към този момент повече от две седмици и компанията се пробва да поддържа Украйна и всички, които имат най-голяма потребност от това. Компанията към този момент подари 2,5 милиона щ. $ в помощ на страната.

Uber започва бутон за подаяние в приложението си в Съединени американски щати, с цел да могат потребителите да дарят средства за бедстващата страна. Само за една седмица са събрани над 1,5 милиона $, а Uber прибавя още 1 милион $ към тази сума.

Приложението е интензивно в Лвов и всеки нуждаещ се може да употребява Uber за нужните пътувания и филантропична помощ. Ако би трябвало да отидете някъде, потребителят може да употребява кода LVIV15 за 3 безвъзмездни пътувания.

Същевременно Uber предлага  опция на всеки да се записва като непринуден водач в Лвов. От компанията настояват, че желаят да приложат схемата и в други градове, където това е безвредно.

От полската граница до Люблин и Жешов действа система за безвъзмездни пътувания Uber Aid. Службата организира и доста събития в поддръжка на бежанците, влизащи в Полша и Румъния. Uber към този момент не работи в Русия. След началото на нашествието Uber реши да форсира продажбата на взаимното си дружество на Yandex Taxi.

Повече софтуерни вести може на намерите .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР