Тялото ни изпраща сигнали, че е болно, най-вече докато спим.

...
Тялото ни изпраща сигнали, че е болно, най-вече докато спим.
Коментари Харесай

Болестите ни изпращат сигнали, докато спим

Тялото ни изпраща сигнали, че е болно, най-много до момента в който спим. По време на сън подсъзнанието ни се пробва да ни каже, че заболяването към този момент е в нас, само че ние не обръщаме внимание на признаците.

Понякога сънят изпреварва заболяването със седмица и повече. Той може да е предвестител освен на физическо, само че и на психическо заболяване. Например не се наспивате и заради претоварване и напрежение сте на ръба на нервна рецесия. Тогава може да сънувате, че закъснявате или сте се изгубили, или пък че ви преследват. Преди сърдечен припадък хората постоянно сънуват, че ги душат или ги удрят в гърдите, както и че обличат прекомерно тесни облекла.

Болният черен дроб изпраща други видения насън – развалено месо, гнили плодове. Стомашните заболявания се предизвестяват от сънища за рани в корема или раждане. Ако има заплаха за дихателната ви система, може да сънувате, че сте заровени живи или че се давите.

Болните стави алармират със сън за това, че ви бият или носите тесни обувки, мъкнете непостижими тежести или стоите на колене. Не постоянно обаче кошмарите са рискови. Понякога те просто са спомен за нещо, претърпяно преди доста време. Но в случай че постоянно виждате неприятни неща насън, прегледайте се за всеки случай.

Обърнете внимание, в случай че сънищата ви се повтарят – тялото ви желае да ви каже нещо, пробвайте се да го разберете.

 Болести

Безпричинни тревожни сънища обаче имат хората, които са склонни към драматизъм. Те постоянно придават драматичен смисъл на всяко нещо, което видят в съня си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР