Тялото на втория мъж, изчезнал в бурното море край Силистар

...
Тялото на втория мъж, изчезнал в бурното море край Силистар
Коментари Харесай

Намериха и втория удавник от Силистар

Тялото на втория мъж, липсващ в бурното море край Силистар през вчерашния ден, изплува, оповестява Флагман.БГ, базирайки се на очевидци. Трупът е открит на брега, изхвърлен от вълните, покрай мястото, където бе липсващ мъжът.

Вчера на един от най-опасните плажове по Южното Черноморие – Силистар, където непрекъснато има подводни течения, мъртво неспокойствие и стръмен бряг, мъж загуби живота си, а различен бе в неопределеност откакто по обед се разиграла страшна драма. В рамките на минути морето завлече две деца и мъж, а други две дами също са почнали да се давят.

Спасени са децата и двете дами, само че брачният партньор на едната, който скочил в бурното море, с цел да избавя обичаната си, се удави. Днес бе намерено и тялото на мъжа, който бе отмъкнат от вълните по обяд дружно с двете избавени деца.

Плажът в региона е рисков освен поради водните течения, само че и поради неналичието на спасители. Неприятна случайност обаче също изигра роля в жестоката покруса – оказа се, че концесионерът на плажа „ ММ – Груп Силистар “ ООД е получил контракта си от страната едвам през вчерашния ден и то малко след случая.

От Министерството на туризма обаче обясниха, че „...изцяло в отговорност на концесионера е обезпечаването на водноспасителната активност. В тази връзка при констатиране на нарушавания ще предприемем съответните дейности “.

Концесионерът пък твърди, че не е имал черно на бяло, документ, че е собственик на плажа. „ Той се води изоставен и все още, тъй като на нас не ни е предаден протокол “, сподели още през вчерашния ден той и изясни, че до момента в който не получи персонално плажа от министерството, не знае по кое време ще бъдат обезпечени спасители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР