Тялото на удавения след самолетна катастрофа футболист Емилиано Сала по

...
Тялото на удавения след самолетна катастрофа футболист Емилиано Сала по
Коментари Харесай

Извадиха тялото на удавения Сала

Тялото на удавения след самолетна злополука футболист Емилиано Сала по всяка възможност е открито. Спасителните екипи, които работят по останките на изчезналия в Ламанша аероплан с играча на Кардиф, са извадили тяло, осведоми „ Скай Спортс “. Все още няма изясненост дали трупът е на аржентинеца или на водача Дейви Иботсън. Очаква се заключението на експертизата на патолога в остров Портланд, от британското графство Дорсет.

Работата на отдалечено ръководените подводни апарати (ROV) се затруднява от мощните подводни течения в Ламанша. Въпреки това тялото е извадено по допустимо най-хубавия метод.

Самолетът, който изчезна от радарите на 21 януари по време на полет от Нант за Кардиф, се намира на към 67 метра дълбочина на към 34 км от крайбрежията на остров Гърнси.

Заради влошените условия на работа в последните часове, опитите за изваждането на повърхността на откритите самолетни остатъци са прекратени. Очакванията са в околните дни да няма нови опити, защото прогнозата за времето не е удобна.

„ Въпреки че не е допустимо да извадим останките на самолета, разполагаме с задоволително видео записи. Очакваме от тях на научим повече за случилото се “, споделиха пред „ Дейли Мейл “ от избавителния екип.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР