Тялото на убития журналист Джамал Хашоги е било разтворено в

...
Тялото на убития журналист Джамал Хашоги е било разтворено в
Коментари Харесай

The Washington Post: Тялото на Хашоги е било разтворено в киселина

Тялото на убития публицист Джамал Хашоги е било разтворено в киселина или в саудитското консулство в Истанбул или в прилежащата резиденция на генералния консул. Това декларирал почитан турски представител пред в. " Washington Post " при изискване за анонимност.
Припомняме, че визитата на основния прокурор на кралството Сауд ал Моджеб в Истанбул " завърши без съответни резултати " на 31 октомври. Все още без отговор е въпросът къде е тялото на убития публицист.
Източникът на " Washington Post " при изискване за анонимност, споделил, че са били открити биологични доказателства в градината на консулството, които поддържат теорията, че тялото на Хашоги е било изхвърлено покрай мястото, където е бил погубен , а трупът му – разкапан. " Тялото на Кашоги не е имало потребност да бъде погребвано ", са представени думите на служителя.
напомня, че Джамал Хашоги, сътрудник на американското издание The Washington Post, изчезна на 2 октомври, откакто влезе в консулството на Саудитска Арабия в Истанбул, с цел да получи нужните документи, с цел да се ожени за годеницата си – турска гражданка. Седмици наред Рияд отхвърляше да знае нещо за ориста му. Хашоги емигрира в Съединените щати през 2017 година, с цел да избегне арест в родината си. Журналистът намерено подлагаше на критика някои от политиките на престолонаследника принц Мохамед бин Салман и изключително намесата на Рияд в Йемен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР