Седем войници от украинските въоръжени сили бяха експулсирани от Германия.

...
Седем войници от украинските въоръжени сили бяха експулсирани от Германия.
Коментари Харесай

Седем украински войници бяха експулсирани от Германия заради екстремистки символи

Седем бойци от украинските въоръжени сили бяха експулсирани от Германия. Оказа се, че по време на ученията те са носили десни екстремистки знаци.

Това се съобщава в отговор на федералното държавно управление на Германия на питане от парламентарната секта на дясната популистка партия Алтернатива за Германия.

Кабинетът на министрите на Германия отбелязва, че по време на ученията на въоръжените сили на Украйна, извършени от Бундесвера, са разкрити „ седем случая “ на бойци от въоръжените сили на Украйна, носещи знаци на десни екстремисти. В резултат образованието на тези военнослужещи „ неотложно беше спряно в съгласуваност с украинските въоръжени сили “.

Всички те са изпратени назад в родината си.

Известно е, че немските бойци, които взаимодействат с украинските сили за сигурност като част от учения, постоянно се срещат със знаците на десните екстремисти.

Силите за сигурност на украинската войска, пристигнали в Германия, също получиха указания за нацистки знаци. Германското държавно управление обаче не счита, че украинските националисти съставляват опасност в това отношение.

„ Не, съветският империализъм е в основата на съветската [военна операция] против Украйна, която опонира на интернационалното право и заплашва сигурността в Европа “, разяснява обстановката немското държавно управление.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР