Тялото на 40-годишната Силвия Петрова е открито от криминалисти от

...
Тялото на 40-годишната Силвия Петрова е открито от криминалисти от
Коментари Харесай

Поредно жестоко убийство на жена у нас

Тялото на 40-годишната Силвия Петрова е намерено от криминалисти от ОДМВР - Разград и ГДНП. Жената бе оповестена за търсене на 13 декември,  оповестиха от ОДМВР - Разград. Частите от тялото са били заровени на няколко места по пътя за жп гара " Разград ". 

Силвия Петрова е била убита в събота към 2 часа от мъжа си, мексиканец с испанско поданство.

44-годишния мъж ѝ отрязал главата в банята, след това разчленил натрупа и почнал да го изнася в чували с колелото си. В обособени дупки заровил елементи от тялото на жена си. Сутринта в четвъртък криминалистите стигнали до последната, където била главата на дамата.

„ Изключително невъзмутим палач. От неделя до сряда вечерта изобщо не проговори, все едно нищо не се е случило. Полицията приказва с него, околните на дамата, другари. В събота, след убийството ходил да яде и пие с трите им деца, без да му мигне окото “, споделиха потресени криминалисти.

При оповестяването на дамата за търсене беше обявено, че е излязла в събота сутринта на разходка и е поела по нормален маршрут към местността „ Пчелина “. Не се прибрала и в неделя и татко ѝ я оповестил за търсене. Телефонът ѝ бил изключен от събота. Не се знаеше и къде са документите ѝ и вярата беше, че дамата е отпътувала нанякъде и е жива.

Полицията е претърсила целия регион, където се твърдеше, че е ходила, само че без резултат. Оказало се, че дамата е убита и заровена в дупки в противоположна посока.
Грък простреля жена си в таверна
54-годишен мъж беше задържан край Лариса в централна Гърция, откакто простреля 43-годишната си брачна половинка, заяви в. „ Катимерини&l...
Прочети повече
Извършителят е арестуван. Води се следствие под управлението на Окръжна прокуратура - Разград.

На място сега не престават оперативните дейности на полицията. Движението на транспортни средства в региона се контролира от екипи на " Пътна полиция ". 

Към момента няма данни какво е довело до жестокото убийството.

Движението на транспортни средства в региона се контролира от екипи на " Пътна полиция ".

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР