Тя ще ви разкрие кои сте всъщност и каква е

...
Тя ще ви разкрие кои сте всъщност и каква е
Коментари Харесай

Коя карта Таро отговаря на вашата зодия?

Тя ще ви разкрие кои сте в действителност и каква е вашата духовна задача.

Всяка една от 12-те зозии е обвързвана с избрана карта Таро, принадлежаща към Главната Аркана.

Повечето от тези карти имат изображение на архитектурна фигура, която отразява естеството на тяхната натура. Други пък са с нарисувани животно, което също приказва доста за характера им. Каква е вашата карта и какви сте вие съгласно нея?

Овен

Вашата карта Таро е Императорът – индивидът, който постоянно ще се отзове, когато се нуждаете от него. Тази карта отразява лоялността на вашия знак и опцията ви да сте до приятелите си, без значение през какво минават. Точно както знатната фигура на картата, вие употребявате престижа си и своите качества да преценявате обстановката, с цел да помогнете на другите и да постигнете задачите си.

Телец

Вашата карта е Жрецът и той символизира вашата дарба да се учите и да извличате най-хубавото от други мъдри хора в живота ви. Преминавайки оттатък границите на физическото, тези уроци ви водят до същината на нещата и до сърцата на хората, и по този начин успявате да научите най-важните уроци, които животът може да ви предложи.

Близнаци

Всеки представител на зодия Близнаци може да се похвали с двойнствена натура, а това е отразено и във вашата карта Таро – Любовниците. Повратните точки в живота ви нормално са свързани със съществени морални решения и избор дали да поемете по лесния или по сложния път, който обаче може би е по-правилният. Тази карта ви приканва да бъдете деликатни, когато сте пред подобен кръстопът и да преценявате вариантите си.

Рак

Вие сте постоянна персона – тъкмо такава, каквато може да направлява Колесницата, красяща вашата карта. Издигате се високо над житейските спорове. Въпреки че Раците обожават сигурността, вие въпреки всичко цените свободата на непредвидените завършения, където можете да покажете какъв брой мощна е интуицията ви и по какъв начин можете да се грижите сами за себе си.

Лъв

Картата на Силата отразява вашата персонална вътрешна и физическа мощ, такава, каквато единствено един Лъв може да има. Освен това демонстрира вашата прочувствена, умствена и душевна устойчивост. Точно като Силата, вие сте благословени с доста кураж, който ви оказва помощ да се справите с проблемите и злободневните пречки.

Дева

Точно като Отшелника, понякога вие имате потребност да забавите темпото и да се фокусирате върху себе си, с цел да разберете каква тъкмо е задачата ви в този живот. Рисунката на тази карта е възрастен мъж и показва човек, който е изтощен от външния свят. Когато той се отдръпва, с цел да се гмурне в личните си мистерии, той се трансформира в почтена душа, като на дете.

Везни

Картата на Правосъдието държи везните, изисквайки от вас постоянно да претегляте желанията си и потребностите си. Ако желаете да получите вярна тенденция в живота, би трябвало да оставите възприятията и страстите си настрани. Когато стигнете светлината в края на тунела на нерешителността, ще можете да постигнете велики каузи. Скорпион

Точно като вашата карта Таро, Смъртта, вие приветствате трансформацията. Често сменяте кожата си като змия, търсейки метод да освободите духа си и да започнете изначало. Фактът, че за вас е елементарно да се откъснете от нещата, които задържат другите хора, вършат тази смяна лесна, а вас – мистериозната персона, която всички желаят да схванат. Стрелец 

Вашата карта е тази на Умереността. Тя показва доста добре вашата заложба на медиатор, умеещ да откри излаз от споровете, разбирайки и двете страни, и отсъждайки заслужено. Точно като спокойна, само че упорита река, вие се справяте с всички компликации, които ви се изпречат на пътя.>

Козирог

Картата на Дявола ви окуражава да се изправите лице в лице със своята тъмна страна, с цел да съберете знанията, нужни ви за духовна промяна. Тя ви поучава да отговаряте на всеки негатив, който в миналото ви е предиздвикал да се съмнявате в себе си, с убеденост и да се фокусирате върху своите най-хубави качества, с цел да постигнете триумф. Водолей

Вашата карта е Звездата – тя показва вътрешния ви оптимизъм. Когато си намисляте някакво предпочитание, вие в действителност вярвате, че можете да го постигнете, даже да става дума за нещо прекомерно смело и съвсем невероятно. Работата ви на този свят е да убедите и останалите, че могат да го създадат, помагайки им да се повдигнат духовно.

Риби 

Точно като вашата карта Луната, вие сте творение с постоянно сменящи се настроения. Справяте се най-добре, когато се доверите на природата и нейните промени, позволявайки им да обновят вътрешните ви интуитивни сили. Луната владее страстите, които са вашата мощна линия, изключително когато употребявате своята състрадателна същина, с цел да помагате на останалите

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР