Тя се казва Оливия и е от Торонто, а мъжете

...
Тя се казва Оливия и е от Торонто, а мъжете
Коментари Харесай

Тя е 140 кг, но мъжете са луди по нея - как го прави?

Тя се споделя Оливия и е от Торонто, а мъжете са луди по нея... Дали е съвършена? Далеч не, а мнозина биха споделили, че типът ѝ е извънредно вреден, тъй като тежи внушителните 140 кг.

Красавицата с мощна фигура стана интернет сензация, посредством не толкоз на впечатляващото си тегло, а на самочувствието, което излъчва макар него. И тъй като е част от по този начин модерното в последно време течение в мрежата "бодипозитив ", което застава остро срещу сериозните мнения към хора, които не се вписват в идеалите за хубост.

Оливия напълно не е първата дама, тежаща над 100 кг, която застава самоуверено пред света и се демонстрира в провокативни тоалети, доказвайки че и закръглените могат да бъдат секси. Но въпреки да има безчет обожатели и да среща сериозна поддръжка измежду почитателите си, не липсват и рецензии по неин адрес, тъй като в случай че би трябвало да бъдем почтени, тежестта ѝ е нездравословно високо.

"Може коремът ми да е голям, само че това в никакъв случай не ме е лишавало от мъжко внимание ", декларира самоуверено Оливия, която може да има в действителност не толкоз красива фигура, само че е реалност, че има ангелска красота. А мненията под фотосите ѝ в мрежата удостоверяват, че мъжете в действителност си падат по нея и напълно не ѝ липсват ухажори.

Специално за критиците на външния си тип пък Оливия обича да предизвика, като разгласява все по-откровени и не толкоз красиви, съгласно разбиранията на човечеството, фрагменти които демонстрират, че тя се гордее с фигурата си. Посланието, което интензивно прокарва в постовете си гласи, че всяка жена има правото да носи, каквито облекла пожелае и да наподобява, както ѝ харесва. Затова и в случай че попаднете на профила ѝ в Инстаграм, ще видите доста изявления по бански и долни дрехи...въпреки внуншителните ѝ 140 кг. И въпреки тежестта ѝ да е искрено нездравословно, едно можем да признаем на Оливия - усетът ѝ към модата е впечатляващ.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР