Тя прие предизвикателството на майки с малки деца да се

...
Тя прие предизвикателството на майки с малки деца да се
Коментари Харесай

Катя Георгиева мина с бебешка количка по тротоарите

Тя одобри предизвикването на майки с дребни деца да се разноски с бебешка количка по разрушените тротоари

Майки с дребни деца провокираха претендента за кмет на Ямбол Катя Георгиева да се разноски с тях и да опитва по какъв начин се бута бебешка количка по разрушените ямболски тротоари, с цел да разбере какъв е казусът им, с който са принудени са се сблъскват всекидневно.
Те настояват, че всеки ден практикуват тротоарен фитнес, тъй като си е същинско тестване да прекараш бебешката количка през тротоарите и през трудностите по тях, които не са единствено неравности, само че и дървета, стълбове, контейнери и доста дупки.
Разходката в центъра на Ямбол потегли от така наречен Биков мост, мина през проблематичните тротоари на ул. „ Преслав “, които тук-там липсват, на други са неравни и разрушени, а на трети са толкоз стеснени, че мъчно минава количка по тях.
Дори и по пешеходната улица „ Търговска “, по която неотдавна общината цялостни дупки, към момента има неравности, само че въпреки всичко ширината й допуска по-лесно придвижване.
Кандидатът за кмет на Ямбол Катя Георгиева се убеди сама с какви компликации се сблъскат всекидневно майките. Тя ги увери, че в нейната управническа стратегия е заложено за 4 години цялостна замяна на тротоарната мрежа в града, като се изградят тротоари, по които да се движат обикновено бебешки колички и пазарските чанти на колелца на възрастните хора.
Катя Георгиева срещна майките със стимулиращите условия за развъждане на деца в Ямбол, които тя планува като безвъзмездна детска кухня и безвъзмездни ясли, еднократна общинска помощ при раждане на второ или трето дете на двама обезпечени родители и на майки-студентки.
„ Извършените поправки и обновления, всички вложени европейски милиони в паркове, централни площи, детски и образователни заведения ще изпълнят огромната си роля, единствено в случай че повече младежи се завръщат да работят в Ямбол, да основават фамилии и да отглеждат децата си тук “, сподели претендентът за кмет и обясни, че поради това си слага за съществена цел завръщането на младите в Ямбол и привличането на млади експерти, с цел да има бъдеще града като разрастващ се регионален център.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР