Тя покорява с чар и топлина, но и с огромна

...
Тя покорява с чар и топлина, но и с огромна
Коментари Харесай

Жената Лъв – родена, за да бъде обичана

Тя покорява с сексапил и топлота, само че и с голяма вътрешна мощ.

Жената Лъв е странна комбинация от безкрайна, покоряваща женственост и непоклатима воля. Тя е роден водач. Харизматична и благородна е, обича вниманието. Но зад очарованието й на огнен знак се крие корав темперамент, който не остъпва по нищо на мъжете.

В един свят, в който равенството сред половете към момента е въпрос на тежка битка, дамата Лъв няма потребност да се потвърждава на мъжете. Тя е най-малкото равна с тях, в случай че не и доста по-добра във всички “мъжки ” неща.

Тя не скланя глава пред престижи. Във всяка една обстановка, без значение дали в персоналния живот или в работата си, тя упорства за изясненост и почитание. Честта й е нещо, с което в никакъв случай не позволява компромис.

Умее да обича същински и надълбоко. За нея любовта е въпрос на съзнателен избор. Когато е избрала своя човек, тя е тъкмо като същинските лъвици – смела, грижовна, подготвена на всичко за своя прайд и изключително за децата си. Вродено й е да въодушевява, да поддържа, да вдъхва кураж на тези, които обича. Хората, отгледани от майки Лъвици, са същински късметлии.

Тъмната й страна е арогантността. Жената Лъв от време на време не умее да губи почтено. Когато получава каквото желае и е обект на непрекъснато внимание и удивление, тя е същинско слънце. Ако обаче се почувства подценена или провокирана, реакциите й постоянно са хлапашки, от време на време даже жестоки. Тя няма неприятна предумисъл, както да вземем за пример е типично за зодия Скорпион, само че може да стъпче “противника ” с ужасяваща решителност.

За нея е значимо да се усеща значима. Родена е, с цел да бъде обичана, уверена и специфична жена. Когато това се случи, тя е най-лоялната и очарователна персона на света. В приятелския си кръг, в любовта или на работа, на всички места тя с лекост приема ролята на въодушевяващ и доблестен водач, на който всички могат да се опрат.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР