Тя най-вероятно ще се раздели официално с телевизията, когато отпускът

...
Тя най-вероятно ще се раздели официално с телевизията, когато отпускът
Коментари Харесай

Край на рахата на Зейнеб, от bTV и вдигнаха мерника

Тя най-вероятно ще се раздели публично с малкия екран, когато отпускът й по майчинство изтече. Говори се, че в предаването „ Тази заран ”, където работеше преди да роди своите близначки Василиа и София предходната година, към този момент не желали да я държат на екран. По закон малкия екран няма по какъв начин да уволни Зейнеб, до момента в който децата й не станат най-малко на 3 години. Дотогава има още много време, защото близначките й навършиха годинка напълно неотдавна – в края на лятото. Това значи, че в Би Ти Ви са длъжни да й пазят място най-малко още две години.

Ето за какво името на чаровната водеща към момента е в листата с лица на канала. Това обаче не значи, че ще остане там още дълго. Макар да няма по какъв начин да я уволнят преди третата година на децата й, от Би Ти Ви не са длъжни да пазят остарялата й служба, нито нейната заплата. Преди да излезе в майчинство, Зейнеб водеше графа с доста противоречиви качества в утринния блок. Тя се излъчваше единствено един път седмично – в петък.
Реклама
Блондинката правеше изявленията по към 15 минути с известни хора, които се твърдеше, че сама избира, а имаше ангажимент да взе участие и в коментаторския панел в първия час на предаването, в който се приказват общи приказки – още веднъж единствено в петък. Каква заплата е взимала за този собствен труд, е фирмена загадка, само че редовите чиновници в малкия екран доста се дразнели, че й се заплаща на практика за нищо, до момента в който самите те се бъхтят по 12 часа дневно, написа Уикенд.

Шушука се, че това надали ще се повтори, откакто Зейнеб се върне от майчинството си. Очаква се да я натоварят с същинска работа, да вземем за пример да я създадат кореспондент, който да отразява настоящи събития. Това значи, че 15-те минути в ефир един път седмично ще бъдат сменени от вървене на работа всеки ден, е евентуално и наряди на смени, които за останалите водещи са рутина. Многодетната майка, която има и по-голяма щерка, с изключение на близначките си, най-вероятно няма да се съгласи и ще напусне.
Реклама
Зейнеб стана водеща в Би Ти Ви преди две години, откакто завърши отпускът й по майчинство с нейната първа щерка Мириам. На работа тогава я взе към този момент някогашният началник на новините Антон Хекимян, който сега се бори да става кмет на София. Преди Би Ти Ви родената в Бургас звезда беше лице на Нова тв, само че разгласи, че желала да се занимава с нещо по-сериозно, по тази причина се преместила. Това съществено нещо се оказаха към този момент упоменатите изявленията един път седмично. Според слуховете, главната причина за назначението й е бил нейният мъж – милионерът Стоян Балевски. Издействал й мястото, с цел да поддържа имиджа си на звезда на екрана, а в това време да не е прекомерно заета.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР