Тя може да напомня въплътени мечти, които мъжете пазят в

...
Тя може да напомня въплътени мечти, които мъжете пазят в
Коментари Харесай

Тя е грижовна и търси сигурност – тя е зодия Рак

Тя може да припомня въплътени фантазии, които мъжете пазят в загадка кутийка в своето схващане. Но зад срамежливия, гальовен облик се крие превъзходна чувствена жена. Тя има скрита прочувствена дълбочина. Като в приказката за Спящата хубавица и принца, нейният еротизъм се пробужда с помощта на любовта, която освобождава огъня, прикрит под плахите обноски.

Но не чакайте от нея смела крачка – тя е неспособна на такава. Вие би трябвало да уловите финото подсещане, непроизнесено на глас. Възможно е тя да ви дава нишани, когато прочувственият ви телефон е изключен. Ако сте изпуснали този късмет, шансът ви е обърнал тил. Жената Рак е прекомерно уязвима с цел да предприеме още един опит.

Както и за всички водни знаци (Рак, Скорпион, Риби), в връзките за нея е доста значимо доверието. Жената Рак извънредно деликатно отдава своето сърце. Най-много от всичко на света тя се нуждае от обич и защитеност. Тя завинаги е вярна на индивида, дарил й възприятие за сигурност. Няма да вижда никой различен и ще се държи за него крепко. Предателството в любовта я опустошава и за амнистия ще има да чакате дълго, дълго време. Всъщност тя прости единствено с разсъдъка си, само че прочувствено – в никакъв случай.

При първото запознанство с дамата Рак ще откриете, че тя може да бъде кокетна, само че това ще е изискано и няма да бие на очи. В нея няма нищо крещящо, тя е мека персона, дълбока и богата. Тя не е просто романтик – тя е уверена, че любовта е същинската загадка на живота. Иска да разкрие тази загадка с мъжа на фантазиите си. Може да звучи старомодно, само че част от очарованието й се крие в това, че тя в действителност е старомодна. Това изключително качество пробужда в мъжете предпочитание да я закрилят.

Непоправимо сантиментална, тя пази сувенири, напомнящи й за предишното, мисли за тях. Ще сложи в рамка старите фотоси, ще пази писмата, ще поддържа връзка със остарели другари. Тя е предана на обичания и фамилията си.

Нежна, сантиментална, женствена, съчувстваща, талантлива с въображение, съблазнителна, тя е способна да трансформира дома ви в място, което в никакъв случай да не пожелаете да напуснете.

Трябва ви компас, с цел да не се загубите в света от страсти на тази жена. Без добър компас в никакъв случай няма да сте наясно с връзките си с нея. Когато ви терзаят подозрения, спомнете си това предписание – тя доста разчита на поддръжката на околните си хора, въпреки че рядко показва своите усеща. Панически се опасява от рецензия, изключително от подбив. Нищо не я ранява повече и не й се коства по-жестоко и незаслужено. Нейната услужлива памет ще пази мъчителните мемоари до тогава, до момента в който не й се даде случай да отмъсти.

Нейните мемоари са сходни на гравюра върху железен лист. Нищо не може да ги изтрие. Една от аргументите за положителната й памет е, че тя държи на предишното. Предпочита да живее в него. Животът за нея не е стеснен в съответно време и място. Тя обича дома си и на драго сърце се грижи за него, с цел да го направи по собствен усет. За нея домът е по-скъп от всичко.

Никой няма да си тръгне гладен от нейните владения. Тя е прелестен кулинар, а хладилникът й постоянно е цялостен. Това е една от проявата на нейното предпочитание да се усеща сигурна. Просто би трябвало да знае,че на следващия ден ще има храна и пари. Не е алчна, само че заделя пари за черни дни, даже допълнително, ако се окажат доста черни.

Лесно се разделя с парите единствено когато са й нужни, с цел да успокои с тях засегнатите си усеща. Емоционалните контузии могат да я хвърлят в огромни разноски, само че даже и тогава тя избира да харчи за нещо, което има стойност.

Тя не е клюкарка. Можете да й разкажете всичко, без да се страхувате, че ще се разчуе. Когато става дума за непознати секрети, тя е няма като риба. От друга страна, тя е прелестен повествовател. Струва си да я послушате в компания на близки другари, когато споделя случки от живота си.

Вече разбрахте, че е предана на другари и сътрудник, само че от време на време тази лоялност става прекомерно натрапчива. На собствен ред тя чака безгранична обвързаност от своя обичан.

Иска й се към нея да се суетят, да се вълнуват, да я боготворят. Необходимо е да я ухажвате с мека грижа и търпеливо внимание, защото тя заобикаля прекомерно настойчивите мъже. Ако желаете да я завоювате, не забравяйте за рози, свещи, положително вино и лирични стихове. Победата няма да бъде бърза. Развитието на такива връзки ще са на живот и гибел, всичко или нищо, брак или довиждане вечно. Внимателно обмислете желанията си. Ако я загубите, тя вечно ще остане в паметта ви.

Любовта за нея постоянно е съпроводена от сигурност. Тя търси в любовта освен това от секс – дом, деца, постоянни връзки. Няма да пристигна с вас в спалнята, преди да се убеди в сериозността на желанията ви.

Намерила същинска обич, тя ще направи всичко за своя сътрудник. При избрани условия тя може да стане и предана държанка, в случай че знае, че мъжът в действителност не може да се ожени за нея или откровено не придава на брака никакво значение. Предаността е нейно достолепие, когато е решила да се посвети на някой мъж.

Някои мъже се оплакват, че нейната всепоглъщаща обич е обременителна, само че каквато и да е повода, мъжете постоянно са несправедливи към дамата, родена под този знак.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР