Тя живее между Германия и България, а за феновете на

...
Тя живее между Германия и България, а за феновете на
Коментари Харесай

Голямото завръщане на No Angels: Люси Дяковска за щастието на сцената и в живота

Тя живее сред Германия и България, а за почитателите на дамската група No Angels е същинска икона. Повтаря ли се фурора 20 години по-късно, какво лято й следва и каква е новата обич в живота й - ето какво показа Люси Дяковска в предаването " Тази събота и неделя ".

" Това се намира в Бергиш Гладбах, от което е и Хайди Клум. Аз четири години живеех до това малко градче ", разяснява Люси мястото, където е снимано видеото към песента " Still In Love With You ".

" Креативният екип, който работи по " Daylight ", също работи по този клип ", добавя тя.

" В албумът ни " 20 " са събрани най-големите ни шлагери. Имаме и четири нови песни ", сподели Дяковска.

" Най-вероятно сме единствената група, която записва и продуцира още веднъж най-големите си шлагери ", добавя певицата.

" Една от аргументите е, че от доста години към този момент не сме пет, а сме четири - Ванеса се отдръпна ", сподели Дяковска.



" Ние сме напряко влюбени една в друга, плакахме като се разделихме, а това в никакъв случай не ни се беше случвало. Сега през ноември още веднъж ще се съберем ", споделя Люси.

" Ние постоянно сме били за различността – като национална принадлежност, като генезис, като култури. Аз съм индивидът с ексцентричната половост в групата ", сподели тя.

" Искахме да покажем това, което сме. Начинът, по който живеем ", добавя тя.

" След запознанството с Марчела усетих една по-различна светлина в мен и в моята душа. Това ми даде вяра, че още веднъж мога по по-различен метод да се веселя на живота ", споделя Дяковска.

" През тази година за мен небето се отвори по друг метод – аз цялостен живот ще бъда признателна за тези срещи, тъй като от една страна ме избавиха, а от друга - пребивавам още веднъж! ",

Какво би споделила Люси преди 20 години на Люси през днешния ден? " Не спирай да се бориш за това, което смяташ, че е значимо. И отиди да спортуваш ", декларира тя.

Вижте какво още показа Люси Дяковска във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР