Тя е трябвало да бъде на точното време и на

...
Тя е трябвало да бъде на точното време и на
Коментари Харесай

Майка Тереза била агент на ЦРУ

Тя е трябвало да бъде на точното време и на точното място

Майка Тереза е била сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, чиято задача е била да попречи на Индия да попадне под въздействието на Съюз на съветските социалистически републики по време на Студената война, това твърди странна тайна доктрина, написа в. " Дейли Стар ". Родената в Северна Македония на 26 август 1910 година, Тереза е религиозна мисионерка, която прекарва по-голямата част от живота си в Индия, където почива на 5 септември 1997 година.

Както се твърди, Майка Тереза била впечатлена от християнството в Съюз на съветските социалистически републики и отпътувала на задача в комунистическата страна през 1989 година благодарение на Раиса Горбачова, брачната половинка на руския президент Михаил Горбачов. Според тайната доктрина, Майка Тереза е работила дружно с разузнаването на Съединени американски щати по време на задачата си в Съюза, употребявайки своето въздействие, с цел да се срещне с водачите на Съюз на съветските социалистически републики и да изпраща секрети известия до управляващите в Съединени американски щати. Конспирологът Джес Маклинток твърди: " Според моята доктрина за това, че Майка Тереза е била разузнавач... тя е трябвало да употребява своето въздействие, с цел да помогне на хората, които са попречили на Индия да стане бастион на Русия по време на Студената война ". По време на Студената война Индия стартира да гради мощни стратегически, военни и стопански връзки със Съюз на съветските социалистически републики, като неутралитетът на премиера Неру по отношение на Съветския съюз е бил мотив за терзания измежду шефовете на силовите структури в Съединени американски щати.

Маклинток прибавя: " Всъщност, тъй като тя е работила от името на Съединени американски щати, и Индия, и е имала цялостното доверие на Русия, тя е функционирала като вестоносец на Съединени американски щати по време на Студената война. Тя е трябвало да бъде на точното време и на точното място, да приказва с точните хора, които разполагат с задоволително въздействие и финансова поддръжка, с цел да свършат това, което тя е трябвало да направи скрито ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР