Тя е Нимфоманка, Повелителят на кухнята, Моята супер бивша, Бел

...
Тя е Нимфоманка, Повелителят на кухнята, Моята супер бивша, Бел
Коментари Харесай

Ума Търман на 52: От личен опит знам, че всяка работеща майка е супержена!

Тя е Нимфоманка, Повелителят на кухнята, Моята супер някогашна, Бел Ами, която Уби Бил. Тя е музата на Тарантино. Тя е Ума!

Кръстена е на индийска богиня, а в превод името ѝ значи "Даваща самодоволство ". Не приключва гимназия. Заминава за Ню Йорк, с цел да стане модел, само че стартира кариера като актриса. Дебютира в киното с роля в "Дилемата на Джони " през 1988 година

Следват функции в лентите: "Опасни връзки " (1988 г.), "Приключенията на барон Мюнхаузен " (1988 г.), "Хенри и Джун " (1990 г.). Ролята ѝ във кино лентата "Криминале " (1994 г.) е тази, която носи на Ума популярност и самопризнание.

Превъплъщението ѝ печели номинация за "Оскар ", "Златен глобус " и БАФТА. "Гатака " (1997 г.) ", "Батман и Робин " (1997 г.) и "Заплащането " ( 2003 г.) утвърждават звездния ѝ статут. Лентата "Истерична слепота " (2002 г.) й носи "Златен глобус ".

Силно впечатлен от Ума, Куентин Тарантино ѝ поверява основна роля в паметните "Убий Бил " (2003 г.) и "Убий Бил 2 " ( 2004 г.). Следват и други сполучливи превъплъщения. "Игра по ноти " (2005 г.), "Моята супер някогашна " (2006 г.), "Бел Ами " (2012 г.), "Нимфоманка " (2013 г.), "Повелителят на кухнята " (2015 г.).



Личен живот:

Две години е омъжена за Гари Олдман. Развежда се с него поради непрекъсните му разгулен кавги и изневери. 1998 година се омъжва за колегата си от кино лентата "Гатака " Итън Хоук. Имат две деца - Мая и Левон. След развода си с Хоук Търман живее с предприемача и мултимилионер Арпад Бюсон.

2012 година ражда момиченце от него. Разваля годежа си с Бюсон през 2014-а. Няколко месеца по-късно стартира да излиза с Андре Балаж

Изящна, надарена и вдъхновяваща. Една велика жена на 52! Честит рожден ден, Ума Търман!

Ума Търман упреква Куентин Тарантино в садизъм по време на фотосите на "Убий Бил ".

Причината - режисьорът отхвърля да вземе каскадьорка и принуждава Търман да кара сама кола в подозрително положение. В резултат актрисата претърпява тежка злополука. Има съсмнения дали тя ще проходи още веднъж.

Ума се възвръща, само че признава, че и до през днешния ден изпитва болки в краката. По нейни думи връзките с Тарантино към този момент не са същите. Въпреки това двамата театралничат на аления килим един до различен като скъпи другари.



10 от най-запомнящите се изречения на Ума Търман:

Скуката е страховит мотиватор.

Мисля, че прелестното в живота е, че придобиваме вероятност, до момента в който поемаме разнообразни функции, които отварят мозъците и сърцата ни.

Технически е неуспех, когато не опитате.

Преди да имам дете, си мислех, че знам всички граници на себе си, че разбирам границите на сърцето си.

Животът ме опустошава. Някои хора са доста устойчиви. Сигурно не съм се съпротивлявал доста.

Майчинството несъмнено отклони фокуса от работата ми. И не ми пукаше.

Много съм щастлива у дома. Обичам да излизам с щерка си, обичам да работя в градината си.

Повечето филми в наши дни са мъжки истории. Жените са за спомагателна романтика. Това е.

Все още обичам хората, които съм обичала, даже и да прекосявам улицата, с цел да ги избегна.

Жената е като вино: колкото е по-стара, толкоз е по-благородна. И без пластични хирурзи може да изглеждате добре. Просто би трябвало да се обичате и да се грижите за себе си.

От личен опит съм се убедила, че всяка работеща майка е супержена.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР