Тя е една от най-големите и талантливи изпълнителки в историята

...
Тя е една от най-големите и талантливи изпълнителки в историята
Коментари Харесай

15 правила за успех от рожденичката Бионсе

Тя е една от най-големите и надарени изпълнителки в историята на R&B и поп музиката. Кадифеният ѝ топъл глас допира като шепота на морски талази. Неведнъж е казвала, че това, което е на сцената, е радикално друго от нейната същина в живота. Осанката ѝ е горда като на древногръцка богиня. Има удивително красива коса и чаровна разтапяща усмивка. Никой не може да отхвърли величието на Бионсе Ноулс, която през днешния ден чества своя 40-и рожден ден.

Бионсе е родена на 4 септември 1981 година в Хюстън, Тексас. За първи път певческият ѝ гений е видян от учителката ѝ по танци Дарлет Джонсън, до момента в който дребната Би си тананикала с радиото някаква ария. Дарлет останала изумена от гласовите данни на ученичката си и разгорещено споделила откритието си с нейните родители.

За първи път на международната музикална сцена певицата се изявява като член на триото Destiny's Child. Не след дълго обаче групата се разпада, което слага началото на блестящата солова кариера на Бионсе.


Триото Destiny's Child, 2001 година

През 2003 година издава първия си независим албум „ Dangerously in Love “, който дружно с първия сингъл от него „ Crazy in love “, става номер 1 в класациите на списание „ Билборд “. 

През 2008 година подписва брак с хип—хоп изпълнителя Джей Зи, от който ражда момиченце – Блу Айви Картър – през 2012 година Същата година печели самопризнание за най-красива жена от сп. „ Пийпъл “, а в интервала юни 2012 – 2013 година, Ноулс и Джей Зи оглавяват класацията на влиятелното сп. „ Форбс “ за най-богатите двойки в света на шоубизнеса. По това време двамата са с общ приход от към 95 млн.
$.



В началлото на юни 2017 година Бионсе и Джей Зи приветстват на бял свят близнаците Сър и Руми Картър.

Освен като певица Бионсе се изявява и като актриса, създател на песни и продуцент. Носител е на голям брой музикални награди, а през април тази година певицата показа и първия формален филмов откъс на новия си документален филм. В лентата тя за първи път открехва завесата на своя персонален и професионален живот, с цел да покаже цената на славата и грандиозния триумф, който реализира посредством единствено и само на своя труд и гений.



В чест на днешната звездна рожденичка Woman.bg откри за вас 15 от най-силните и запаметяващи се изявления на Бионсе Ноулс за пътя ѝ към триумфа:

„ Ще има моменти, в които ще губите. Това ще ви направи по-силни, с цел да продължите с нови сили напред. “

„ Бъдете смели! Винаги поемайте риск. “

„ Пазете работата си и персоналното си пространство надалеч от любопитните очи. “

„ Не се старайте да бъдете общителни с всички край вас. Не всеки го заслужава! “



„ Спрете да се самосъжалявате и се вземете в ръце. След всяка загуба следва победа. Работете крепко. Само тогава ще откриете пътя към триумфа. “

„ Дръжте главата си високо, само че не и носа. “

„ Целете се постоянно нависоко. “

„ Уважавайте достиженията на другите. Учете се от тях! “

„ Твоята стойност се дефинира от теб самия. Не би трябвало да зависиш от някого, който ти споделя кой си ти. “



„ Запазете успокоение в лицето на разногласието. “

„ На първо място постоянно поставяйте своето здраве. “

„ Ако всичко беше съвършено, нямаше по какъв начин да се научиш да израснеш. “

„ Почувствах, че е време да подредя моето бъдеще, тъй че си сложих цел. Моята цел беше независимостта. “

„ Най-съблазнителното нещо, което дамата има, е увереността. “

„ Не би трябвало да потвърждавам нищо на никого. Трябва единствено да последвам сърцето си и да се концентрирам върху това, което желая да кажа на света. Аз ръководя моя свят. “ 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР