Тя беше любимка на половин България и имаше страхотно бъдеще

...
Тя беше любимка на половин България и имаше страхотно бъдеще
Коментари Харесай

Старата Жана Бергендорф вече я няма: Новата порка по литър на ден и прилича на вещица!

Тя беше фаворитка на половин България и имаше ужасно бъдеще пред себе си, което обаче пропиля с лека ръка. Говорим за Жана Бергендорф, от която през днешния ден няма и диря. Да, тази Жана, която познавахме я няма. Изчезна. Сублимира.

На нейно място сега е жена, която от неразрешените вещества се трансферира на пиячката и лочи по литър, че и повече дневно. Всеки ден. Това разкриха близки до нея хора с голяма паника, тъй като съгласно тях певицата е извънредно зле и се боят да не свърши като доста международни звезди (пример Ейми Уайнхаус)...



" Жана е на ръба. Заради несгодите в живота й и това, че не можеше да се отърве от дрогата, към този момент съвсем няма участия. Западна, запусна се, не я канят, тъй като хората просто не желаят да я слушат. Отдавна върви за по 200-300 лв. в всякакви кръчми, когато й се отдаде късмет, само че и това е необичайност.

Имало е месеци, в които изпитва компликации да си заплати тока. В меланхолия е и е разбираемо. Ходи като клошарка, с облекла, които биха изплашили всеки - размъкната, развлечена... Да не приказваме, че от напрежението качи близо 100 кила, а и от дълго време не пие, а се натрясква ката ден ", описват източниците.

И се молят да се случи знамение, с цел да може певицата да се стегне. В противоположен случай ще затъне по този начин, че в действителност изплъзване няма.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР