Магдалена Томова е сред ярките образи в Ергенът като за

...
Магдалена Томова е сред ярките образи в Ергенът като за
Коментари Харесай

"Кротката овчица" Маги Томова се оказа хиена: Ето какви скандали имали с Анелия за Любомир Захаринов!

Магдалена Томова е измежду ярките облици в " Ергенът " като за това способстват най-вече другите участнички. Обсебени от концепцията да я смажат и унизят, момите въобще не усещат по какъв начин трансформират Магито надали не в " жертва " и " многострадалка "... а на нея това изцяло й изнася.

Знаем, че Магдалена описа на Алек Младенов за две свои връзки, които завършили трудно за нея и в които тя била влюбена в завладяващи и задушаващи с ревността си видове. Странно за какво обаче пропусна да му опише за връзката си с някогашния на Анелия - Любо Захаринов, по който самата тя е била захласната.

Стига се до такава степен, че тя си татуира името му, единствено и единствено да го докопа и да си подсигурява парите му, само че уви - непрекъснатите й подиуми на ревнивост, сълзи и недоволства карат Любо да й бие шута, а малко по-късно се хваща с чалга дивата.

Маги Томова обаче не стопира, а продължава да го търси по телефона, да му написа известия и да се пробва да го открадне от Анелия, която в един миг не устоя и я слага на мястото й.

" Няколко абсурда са имали двете, само че Анелия с право се ядосваше. Откъде накъде някаква зарязана фльорца ще й прави части в любовта и ще играе мръсно. Като се хванаха с Любо, той беше свободен, Маги му беше към този момент някогашна, само че се държеше като ненормална. Дано не подлуди по този начин и Алек ", разясняват осведомени.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Магдалена Томова Анелия маги томова Любомир Захаринов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР