Тя беше известна като най-красивата първа дама в света, но

...
Тя беше известна като най-красивата първа дама в света, но
Коментари Харесай

Най-красивият вицепрезидент в света: Мехрибан Алиева

Тя беше известна като най-красивата първа дама в света, само че в този момент към този момент може да се похвали и с още по-важна купа - вицепрезидент!

Нейното име е Мехрибан Алиева, на 53 години е, и брачният партньор ѝ, президентът на Азербайджан Илхам Алиев я назначи на поста първи вицепрезидент на страната.

>>> Научете повече за Мехрибан ТУК >>>
 Instagram
Това е последният ход на фамилията да затвърди властовите си позиции, разяснява информационната организация.

Мехрибан Алиева „ е назначена за първи вицепрезидент на Република Азербайджан “, се споделя в декрет на водача, качен на уеб страницата на президента.
 Instagram
Засега тя е била народен представител от ръководещата партия „ Нов Азербайджан “ от 2005 година и началник на Фондация „ Хейдар Алиев “.

Edna вдъхновяваща жена: Мехрибан Алиева

Алиева е позната на българите, самата тя е посещавала няколко пъти страната ни. Припомняме, че на 22 септември 2016 година, Денят на независимостта, във Велико Търново публично бе открита реставрираната цитадела "Трапезица ", а на събитието специфични посетители бяха точно първата дама на Азербайджан Мехрибан Алиева и щерка ѝ Лейла.
 Instagram
Алиева бе поканена на откриването на крепостта, поради средствата, които ръководената от нея фондация "Гейдар Алиев ", отпусна за реставрирането на "Трапезица ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР