Twitter се присъединява към групата на социалните медии, копиращи от

...
Twitter се присъединява към групата на социалните медии, копиращи от
Коментари Харесай

И Twitter се превръща в TikTok

Twitter се причислява към групата на обществените медии, копиращи от видеоклипове на TikTok. В обява в блог в четвъртък компанията разгласи, че актуализира своя видео плейър,  докосването върху екрана ще направи видеото на цялостен екран, а в случай че превъртите нагоре, ще „ започнете да разглеждате по-ангажиращо видео наличие “. Компанията също по този начин прибавя видео въртележка към своя раздел Изследване, който ще ви покаже „ някои от най-популярните видеоклипове, споделяни в Twitter “.

Компанията споделя, че функционалността ще бъде налична единствено за iOS през идващите няколко дни и че видеоклиповете в раздела Изследване „ сега налични за хора в определени страни “, които употребяват iOS или Android. И двете актуализации идват първо за хората, които употребяват приложението на британски.
-->
Въпреки че Twitter не наподобява да копира напълно TikTok, както прави Instagram, това несъмнено е огромна промяна; до този миг видеоклиповете са били третирани най-вече като елементи от туитове. Сега те се трансформират в лично настрана преживяване; въобще няма да се изненадам, в случай че скоро получим специфичен раздел за видео, където автоматизирано ще ви бъде даден начален видеоклип, с цел да започнете да превъртате. В обявата на компанията се споделя, че тя желае да направи Twitter „ най-хубавото място за видео “ в последна сметка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР