Twitter официално обяви, че е блокирал профила на Алекс Джоунс

...
Twitter официално обяви, че е блокирал профила на Алекс Джоунс
Коментари Харесай

Twitter блокира профила на любител на конспиративните теории

Twitter публично разгласи, че е блокирал профила на Алекс Джоунс и Infowars – един от най-известните фенове на тайните теории в Съединените щати. От обществената мрежа не дадоха спомагателни пояснения.
Напомняме, че през септември двата профила още веднъж краткотрайно бяха блокирани в Twitter и Periscope през септември. Логично е да се досетим, че повода и в този момент е наличието на изявленията, които постоянно влизат в прорез с разпоредбите на обществената мрежа.

От Twitter допълниха, че ще продължат да наблюдават изкъсо сметки, близки до @realalexjones и @infowars. Говорител на компанията посочи, че в случай че се постанова и други профили ще бъдат блокирани.

Други софтуерни компании като PayPal, YouTube, Apple и Spotify също са блокирали Джоунс от своите платформи. От Infowars обявиха, че съгласно тях това е бойкот по отношение на тях.

В разнообразни обществени мрежи Джоунс е развивал своите тайни теории. Неотдавна той дефинира оживелите от стрелбата в Паркленд, Флорида като „ артисти “. За убийствата в начално учебно заведение през 2012 година пък Джоунс декларира, че всичко е фалшифицирано. Профилът му в Twitter имаше 900 000 почитатели, до момента в който този на Infowars – 430 000.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР