Творчески не изпитвам някакви трудности. Имам достатъчно материал, върху който

...
Творчески не изпитвам някакви трудности. Имам достатъчно материал, върху който
Коментари Харесай

Звезди от „Ахат“: След пандемията хората ще живеят по различен начин

Творчески не изпитвам някакви компликации. Имам задоволително материал, върху който да работя. Това сподели в изявление за БГНЕС фронтменът на група „ Ахат “ Звездомир Керемедчиев, разяснявайки по какъв начин оцелява по време на пандемия.

„ В тези дни на пандемия желанието ми за работа понамаля. Разстроен съм от това, което се случва. Аз съм последовател на мисълта и концепцията, че всичко това не е истина и, че няма пандемия. Логично, като мислещ човек стартирам да се възнамерявам, да се взирам в цялата тази информация, във всичко това, което се случва има всякакви празнини, които са съдбовни за тези, които прокламират, това което би трябвало или не би трябвало да вършим “, разкрива Звезди, добавяйки, че му липсва спомагателна информация.

Той към този момент знае и кое ще е първото нещо, което ще направи, откакто рестриктивните мерки отпаднат.

„ Ще отида да купя на щерка ми колело и ще я заведа в парка “, дава обещание Звезди и разяснява, че утвърждава ограниченията на страната в битката против болестта, само че малко допълнително му е пристигнало отварянето на парковете с еднопосочното придвижване.

Музикантът твърди, че съзнателно съблюдава апелите на страната и споделя защо е употребявал дните на изолираност.

„ Изгледах всички сериали на света, вечерно време обикаляме квартала, а аз денем отивам на пазар. От време на време изсвирвам на китарата. Имам нови хрумвания за нови части “, разкрива още той и споделя, че има песни, само че към момента не може да каже дали те ще бъдат събрани в албум, тъй като съгласно него, в днешно време мъчно се прави албум в България, а и лишава доста време.

„ Имаме хрумвания за части. Нищо чудно да ги съберем и в албум “, прибавя Звезди с известна доза подозрение.

Попитан каква ария би написал през днешния ден, фронтменът на групата, възпяла „ Черната овца “ споделя, че ще заложи на нещо по-различно и занимателно, а не на тематика, обвързвана с ковид.

„ Нещото, което бих направил в тази ситуация е обвързвано със самотата, тъй като сега хората са самотни. А индивидът не е основан да живее самичък. Нещо такова бих написал “, декларира на прима виста създателят.

В края на диалога ни, рокаджият твърди, че след пандемията хората ще се трансформират и ще заживеят по нов метод.

„ Хората може би ще се замислят върху метода, по който са живели, по който свободното и напразно са прахосвали пари. Ще стартират да живеят по-кротко и умерено, тъй като не е ясно какво ще донесе утрешният ден “, уверен е той.

Керемедчиев споделя, че първоначално ще има едно експлоадиране, само че след тази еуфория, хората ще стартирана да мислят, да се трудят и да живеят по друг метод. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР