Творческата рекламна агенция Together& е сред новите лица на пазара,

...
Творческата рекламна агенция Together& е сред новите лица на пазара,
Коментари Харесай

Калоян Антонов е новият творчески директор в рекламната агенция Together&

Творческата рекламна организация Together& е измежду новите лица на пазара, основана по време на пандемията през 2020 година Появила се като стратегическо звено на proof., към днешна дата Together& оперира като независима компания за цялостно информационна обслужване, с екип от осем души. От 1 октомври твочески шеф на организацията стана Калоян Антонов, преди този момент част от екипа на proof.

За момента Together& работи на планова база, само че желае да откри дълготрайни партньорства с клиенти. " Имаме клиенти, които построяваме изцяло от нулата и такива, които доразвиваме. Нашата задача, като комуникатори, е да търсим решения и това, дали ще е в малкия екран или в цифрови канали, е съгласно потребностите на съответния клиент ", споделя пред " Капитал " един от притежателите Пресиян Кирилов, работил през годините за организации като Knoway, BBDO и guts&brainsDDB.
" Когато двама души мислят по еднакъв метод, единият е непотребен "
Така новият креативен шеф на Together& Калоян Антонов разказва разделянето на двете организации. Като причина за отделянето на Together& от proof., притежателите й показват " сходния метод на работа сред двете организации ". Together& е със споделена благосъстоятелност - Пресиян Кирилов има дял от 50%, а притежателите на proof. Ангел Искрев и Сава Ахмаков по 25%. " Въпреки родствената ни връзка, те са ни пряк съперник. Чакаме прелестния миг, в който да излезем против proof. и да ги бием на конкурс ", разяснява още Антонов. Двете организации се обитават една постройка, само че скоро и това ще спре да ги свързва.

Калоян Антонов досега е работил като криейтив лийд в proof., а преди този момент е бил в екипите на The Smarts и Knoway, откъдето се познават с Кирилов.
" Заедно " като повече от име
Идеята за името идва от желанието за единодушие на екипа - от вътрешната страна и извън, споделя още Кирилов. " Отвътре, тъй като с годините, рекламата към този момент не е толкоз привлекателна, колкото беше преди и хората, които желаят да работят в сферата, са много по-малко. Искаме да създадем екип, в който всеки да знае, че мнението му има значение. Сплотени извън, тъй като процесът на връзка е двустранен, а в общуването сред организации и клиенти има построена преграда на недоразумение и отдалеченост, която бихме желали да отстраняваме. Нашата задача е клиентът да пристигна при нас и да му помогнем да се огледа в профил ", добавя той.

За година и половина от основаването си Together& има два бронзови оценки в конкуренцията IAB Mixx Awards за акция на Animal Rescue.

Творческата рекламна организация Together& е измежду новите лица на пазара, основана по време на пандемията през 2020 година Появила се като стратегическо звено на proof., към днешна дата Together& оперира като независима компания за цялостно информационна обслужване, с екип от осем души. От 1 октомври твочески шеф на организацията стана Калоян Антонов, преди този момент част от екипа на proof.За момента Together& работи на планова база, само че желае да откри дълготрайни партньорства с клиенти. " Имаме клиенти, които построяваме изцяло от нулата и такива, които доразвиваме. Нашата задача, като комуникатори, е да търсим решения и това, дали ще е в малкия екран или в цифрови канали, е съгласно потребностите на съответния клиент ", споделя пред " Капитал " един от притежателите Пресиян Кирилов, работил през годините за организации като Knoway, BBDO и guts&brainsDDB.
Благодарим ви, че четете Капитал!
Вие употребявате конфиденциален режим на интернет браузъра си. За да прочетете публикацията, би трябвало да влезете в профила си.

Всеки консуматор може да чете до 5 публикации месечно без да има абонамент за Капитал.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Медиа и реклама
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР