Творба на Банкси със заглавие Стегни се (Brace Yourself!) беше

...
Творба на Банкси със заглавие Стегни се (Brace Yourself!) беше
Коментари Харесай

Творба на Банкси беше продадена за над 2 милиона долара

Творба на Банкси със заглавие " Стегни се " (Brace Yourself!) беше продадена за малко над 2 млн. щатски $,. Търгът се състоя в Бевърли Хилс, а първичната оценка на творбата беше 600 000 $.

На картината е изобразена гибелта да кара картинг количка със закопчан защитен колан. за английската група Exit Through the Gift Shop. Тъй като тогава той основава и документален филм със същото заглавие, слага изискването на групата да смени името си, с цел да нарисува картината. Бандата взема решение, че ще го направи, само че няма да се откаже от творбата на Банкси.

 Фотогалерия: Банкси или не - загадъчните графити измежду руините от войната в Украйна Фотогалерия: Банкси или не - загадъчните графити измежду руините от войната в Украйна

" Стегни се " към този момент е владеене на Мигел Гарсия Лариос - притежател на винтидж магазин в Холивуд. Част от приходите от продажбата ще отидат за музикалната благотворителна организация MusiCares, която обезпечава здравна и финансова поддръжка на хората, работещи в бранша.

На аукциона в Бевърли Хилс беше продадено и копие на " Момичето с балона " за 195 000 $.

 Полуунищожената картина на Банкси е купена 18 пъти по-скъпо Полуунищожената картина на Банкси е купена 18 пъти по-скъпо
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР