Твърди се, че до 20-годишна възраст интелектът нараства, около 20-та

...
Твърди се, че до 20-годишна възраст интелектът нараства, около 20-та
Коментари Харесай

Ето какъв коефициент на интелигетност имат звездите

Твърди се, че до 20-годишна възраст интелектът нараства, към 20-та година остава постоянен, след което стартира гладко да спада. Въпреки това не може да се твърди, че човек става по-глупав.

Прието е, че междинният коефициент на просветеност е 100.

Какъв е коефициентът на просветеност на Барак Обама и Брад Пит? И дали Бритни Спиърс е по-интелигентна от Мадона?

Брад Пит

Трикратният победител в класацията на американското списание " Пийпъл " за най-сексапилен мъж на годината Брад Пит реализира коефициент на просветеност от 119 точки. За разлика от доста други холивудски звезди, той е политически безпристрастен, като работи с членове и на двете водещи американски партии против бедността, заболяванията и световните екологични проблеми.

Мадона

Поп-иконата Мадона жъне триумфи освен на сцената. Нейното равнище на просветеност е по-високо от това на Джон Кенеди и Бил Клинтън. Тя може да се похвали със 140 IQ-точки.

Джон Кенеди

Джон Фицджералд Кенеди (29 май 1917 – 22 ноември 1963) е 35-ият президент на Съединени американски щати. Той заема тази служба от 1961 до убийството му през 1963. Счита се за икона на американския демократизъм. Неговото равнище на просветеност е малко над приблизително признатото - 117 точки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР