Твърденията, че Васил Божков е експулсиран от Обединените арабски емирства

...
Твърденията, че Васил Божков е експулсиран от Обединените арабски емирства
Коментари Харесай

Какъв „Магнитски“? Васил Божков експулсиран от Дубай, заради секс-престъпление!

Твърденията, че Васил Божков е експулсиран от Обединените арабски емирства по линия на връзките си с съветския олигарх и касапин Евгений Пригожин, или под напън от Съединени американски щати поради закона „ Магнитски “, са доста надалеч от истината. Черепа е изпъден от Дубай поради опит за обезчестяване, сензационно разгласи пред Lupa.bg изтъкнат правист с отлични знания за тамошното правосъдие.
„ Единственият мотив чужденец да бъде експулсиран от Емирствата е полово закононарушение “, твърди източникът ни. – „ Можете да го прочете в Наказателния им кодекс, член 121, алинея 3. Законът е в действие от 1987 година, като за последно е освежен през 2016-а. В арабските страни гледат доста съществено на похищенията над дами, на които се гледа като на свещена благосъстоятелност. “
Преди две години някогашни сътрудници на Божков непосредствено го показаха като сериен изнасилвач, който дърпа девойки по нощните заведения и не може да се насити на нови и нови бройки.
Нищо чудно Васил да се е почувствал толкоз в свои води в Дубай, че да си е разрешил да работи по нормалната си скица и в емирството. Може пък и да става въпрос за поръчване на проститутки или компаньонки, което също е тежко закононарушение по локалните закони.
„ Забравете за „ Магнинстки “, въпросът е строго полов “!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР