„Твърдението на Борисов пред ФАЦ, че красива жена много лесно

...
„Твърдението на Борисов пред ФАЦ, че красива жена много лесно
Коментари Харесай

Зафиров за снимките от спалнята на премиера: Трябва проверка защо там се влиза нерегламентирано

„ Твърдението на Борисов пред ФАЦ, че " красива жена доста елементарно преодолява отбраната ми " и тези дами не подлежат на инспекция при визитите си при премиера, на мен ми приказва за тежък пробив в системата на националната ни сигурност и нужда от доста сериозна инспекция от съответните органи “, написа във „ Facebook “ заместник-председателят на Националния съвет на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

Премиерът даде изявление за влиятелния немски вестник „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “, в което съобщи, че фотосите от спяланята му са режисура и компромат, основани по учебник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).



Зафиров твърди в поста си, че тематиката не е по никакъв начин безобидна: „ В друга страна би провокирала гърмеж от отвращение и реакции “.

„ Не е нужно да си специалист, с цел да си наясно с какво количество информация, в т. ч. и на разнообразни носители борави един министър председател непрекъснато и какви проблеми би провокирал един нерегламентиран достъп до такава информация “, показва Атанас Зафиров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР