Твърде рано е за прогнози и ГЕРБ няма да са

...
Твърде рано е за прогнози и ГЕРБ няма да са
Коментари Харесай

Бойко Рашков скрои шапка на ГЕРБ за изборите

Твърде рано е за прогнози и ГЕРБ няма да са първа политическа мощ на изборите - по този начин някогашният вътрешен министър, а в този момент лидер на листата на " Продължаваме промяната " (ПП) в Перник Бойко Рашков разяснява най-новото проучване на социологическа организация „ Тренд ”, съгласно което ГЕРБ води пред Политическа партия с 5%.

„ Пресилени са мрачните прогнози за започващата предизборна акция. Политическият сезон ще протече обикновено и не споделям опасенията, че ще има някакво озлобление. Няма място за скептицизъм. Българските гласоподаватели имат пред себе си една перспективна партия, способна да се грижи за гласоподавателите и да усъвършенства стандарта им на живот ”, сподели още Рашков пред Нова телевизия.

Според него спешните моменти в последно време са спомогнали за избледняването на някои проблеми, с които властимащите са се занимавали съществено в двата служебни кабинета предходната година.

Рашков още веднъж акцентира, че са нужни съществени промени в Закона за КПКОНПИ. „ Комисията би трябвало да се включи в антикорупционната активност. Досега, защото съставът й беше определен от ГЕРБ и Движение за права и свободи, тя услужливо не извършваше инспекции по отношение на високопоставени лица ”, разяснява още някогашният вътрешен министър.

Той бе безапелационен, че в случай че Политическа партия успее да сформира държавно управление след изборите на 2 октомври, ще продължи работата си по това „ да се възвърне контролът върху всички структури на граничните пунктове ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР