Твърде интересно сравнение за цените и доходите преди почти 25

...
Твърде интересно сравнение за цените и доходите преди почти 25
Коментари Харесай

Икономист ни порази! Увеличението на заплатата казва на търговците ,,Има пари, вдигайте цените“

Твърде забавно съпоставяне за цените и приходите преди съвсем 25 години и в този момент направи икономист.
„ За доста дълъг интервал от време имаше двойно или тройно повишаване на цените, само че петорно повишаване на приходите. Наскоро имаше проблем с горивата. Всъщност се оказа, че през 1999 година в България за един литър бензин се е работило към час, а в този момент 13 минути, изчислено през междинната работна заплата. “ Това разяснява в ефира на Euronewsbulgaria икономистът доцент Красен Станчев.
Единственият проблем в този момент е политическият риск и това е Украйна. Това е единствената разлика, която основава неустановеност и проблеми с бъдещето.През последните две години България е преди всичко по растеж на приходите, разяснява Станчев.Според него нарастванията на минималната заплата и даването на обезщетения поради нарасналите цени в действителност споделя на търговците „ Има пари, вдигайте цените “.
Според икономиста държавното управление би трябвало да преглежда по едно и също време бюджета за тази, само че и за идващите две години. “Вероятно ще би трябвало да има орязване на разноски, защото стопанската система ще забави своя растеж, а може даже и да стигне съвсем до нула “, означи Станчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР