Тв водещата Деси Банова и седемгодишната ѝ дъщеря Йоанна заснеха

...
Тв водещата Деси Банова и седемгодишната ѝ дъщеря Йоанна заснеха
Коментари Харесай

Деси Банова: Сватбата няма да бъде голяма и ще е извън България

Тв водещата Деси Банова и седемгодишната ѝ щерка Йоанна снимаха взаимна великденска фотосесия, която бе съпроводена с изявление за годежа с Росен Плевнелиев и за най-големите чудеса в живота ѝ.

„ Преди много години с майка ми в един и същи ден имахме много съществени тествания. Тя претърпя оперативна интервенция, а мен по същото това време ме бутна кола и едвам оцелях. Разминах се с леки пострадвания, а можеше да е доста тежко и даже съдбовно. Докторите ми споделиха, че пребивавам втори живот. Явно Господ ми е дал втори късмет. Затова на този ден постоянно си върша курбан за здраве “, споделя Банова пред списание Love style.

Тя призна, че с приятеля ѝ Росен Плевнелиев са се сгодили във Виена, а той ѝ предложил по доста сантиментален метод.

„ Подписът не знам дали трансформира нещата. Да, несъмнено би скрепил чисто бюрократично една връзка, само че доста по-важна е хармонията. Не мога да си показва огромна женитба. Просто бих подписала и направила един ваучър с най-близките. И то не в България “, издава Деси.

С новата обич тя се усеща щастлива и окрилена.

„ Росен е доста положителен и умен. Минал е през най-тежките тествания – като това да загубиш дете, и аз мога единствено да се изучавам от него на мощ. Позитивизмът му е инфекциозен и се чувствам, че виждам по-ведро на нещата.

Той ми дава поддръжка, схващане, безрезервна и безусловна обич, което в днешно време рядко се среща. Смятам, че това е мечтаната обич за мен. Вече на едни по-зрели години, когато си минал през доста неща и знаеш какво искаш и търсиш, можеш да оцениш какъв е индивидът до теб. А той е прелестен “, сияе някогашната синоптичка.

Дъщеря ѝ Йоанна приела напълно обикновено раздялата на своите родители. Според Деси тя е щастливка, тъй като на всички места е заобиколена от доста обич. Наследницата ѝ тази година ще е в първи клас, а тв водещата ѝ хвърлила пъпа в малкия екран, когато тя била на две години.

Източник: Tialoto

Снимка: Love style
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР