Тв журналистът Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет

...
Тв журналистът Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет
Коментари Харесай

Край с мистерията! ГЕРБ внесе в ЦИК документите, Антон Хекимян е кандидатът за кмет на София

Тв журналистът Антон Хекимян е претендентът на ГЕРБ/СДС за кмет на София, както „ 24 часа “ писа. Току-що документите му бяха импортирани в Общинската изборната комисия.
Онзи ден той изненадващо напусна бТВ след 19 години работа там.Още тогава се написа, че е допустимо той да е претендентът за кмет на София на ГЕРБ.
Роден е на 22 май 1984 година в фамилията на българка и арменец. Арменските си баба и дядо не помни добре, само че всеки уикенд като дете бързал за къщата на тези по майчина линия в Пъстрен. Помагал им с животните на двора, поливал овошките, прекопавал градината. Като по-голям даже сковал къща за кокошките в двора с керемиден покрив.
Най-кроткото дете на света – по този начин го разказват всичките му близки. Често ходел с приятелите си до Античния конгрес в родния си град, правели си принадлежности и търсели скъпи находки. Всъщност археологията, а не публицистиката е детската фантазия на Хекимян.
“Сега се възнамерявам, че за събития като шествията на такситата след убийството на 3-годишния Пепи през 2001 година, обсадата на Народното събрание през 1997 година, атентата в Ню Йорк през 2001 година съм бил залепен пред екрана. Това очевидно основава по-особено отношение у теб ”, разказвал е журналистът по какъв начин се насочил към специалността. А в последната година на гимназията разгласява в литературното списание “Пътеки ”.
В малкия екран минава през цялата стълбица – стажант, кореспондент, редактор, водещ. Започва в утринния блок, от 2014 година за повече от 6 година е неговото лице. А в последните близо 3 година бе на най-високия журналистически пост в bTV.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР