Турция покани туристи от 70 държави като започна да ухажва

...
Турция покани туристи от 70 държави като започна да ухажва
Коментари Харесай

Турция ухажва 70 държави за туристите им

Турция предложения туристи от 70 страни като стартира да ухажва всяка една от тях по настрана, с цел да притегли гостите им. Министърът на туризма Мехмет Нури Ерсой изпрати публични писма за желание до тези 70 страни – чийто жители през последните години са предпочели Турция като туристическа дестинация, в това число Германия, Англия, Холандия, Белгия, Япония, Русия и Чехия.

Писмата включват информация за гарантиране на здравето и сигурността на туристите и чиновниците и лист на ограниченията, подхванати в транспортните уреди, хотелите и заведенията за хранене, както и описи с потенциалите на здравните институции на провинциално и регионално равнище.

Ерсой съобщи, че Турция работи отговорно във всички процедури и подсигурява на 70 страни своята сигурност като туристическа дестинация посредством прецизна система за узаконяване на туристическите обекти, съобщи Анадолската организация.

Турция стартира да реализира и телефонна дипломация със 70 страни, с цел да ги осведоми за здравната инфраструктура на страната по време на пандемията, съобщи още министърът на културата и туризма.

Турция ползва система за строго узаконяване и е безвредно място за туризъм във връзка с ограниченията против COVID-19, заяви Мехмет Нури Ерсой в документално изказване. Министерството на културата и туризма на страната започва план за „ узаконяване за здравословен туризъм “, с цел да обезпечи спазването на високи здравни и хигиенични стандарти в самолетните компании, летищата и другите транспортни уреди, местата за настаняване и местата за хранене, заяви по-рано министерството.

“Турция работи отговорно във всички тези процеси, освен поради здравето на нашите жители, само че и за това на своите посетители, с цел да подсигурява, че те ще прекарат умерено своята отмора “, означи Ерсой.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР