Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на

...
Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на
Коментари Харесай

Онур и Шехерезада от 1001 нощ напускат Турция

Турското звездно семейство Бергюзар Корел и Халит Ергенч, познати на милиони фенове в Турция и в чужбина от паметните сериали " 1001 нощи ", " Великолепният век ", " Ти си моята татковина ", са подхванали радикална стъпка в живота си.

Според информация в уеб страницата " Сноб магазин " най-популярното семейство измежду звездите от турските сериали напуща Турция.

Двойката си е купила къща в Лондон, където се е открила да живее с трите си деца, последното от които е бебе на няколко месеца. В Турция ще идват единствено за присъединяване в планове на снимачната площадка, когато имат такива, написа уеб сайтът.

В последно време Бергюзар постоянно поместваше в акаунта си в Инстаграм фотоси от Лондон. Миналата година актрисата роди момиченце, което нарекоха Лейла. Тя е третото дете в фамилията след момченцата Али и Хан.
свързани новини22877на 17.07.2020
И Халит Ергенч, и Бергюзар Корел от много време не се появяват по екраните. Последният филм, в който игра Халит Ергенч, бе сериалът " Бабил ". Той обаче не можа да реализира рейтинга на други продукции с негово присъединяване като " Великолепният век ", където се превъплъти в ролята на султан Сюлейман Великолепни, и " Ти си моята татковина ", където брачната половинка му Бергюзар Корел му партнираше.

Още при започване на COVID-пандемията Халит Ергенч прекрати присъединяване си на снимачните площадки, а Бергюзар Корел продължава отпуска си по майчинство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР