Турският производител Feka Automotive започна днес строителството на завод за

...
Турският производител Feka Automotive започна днес строителството на завод за
Коментари Харесай

Турската Feka Automotive започна строежа на завод за части в Сърбия

Турският производител Feka Automotive стартира през днешния ден строителството на цех за автомобилни елементи в Чуприя, централна Сърбия на стойност 15 милиона евро. Компанията възнамерява да наеме 110 служащи през първата фаза от развиването на предприятието и да усили техния брой до 550 в бъдеще, заяви Еmerging Еurope. Заводът ще бъде издигнат на имот от 7637 квадратни метра и ще бъде приключен до края на тази година или може би при започване на идната.

"Те са сложили основите и упованията са, че ще свършат тази работа доста скоро. Собствениците възнамеряват да го завършат до края на тази, може би при започване на идната година. Това е добра вест за нас и е забавно, че притежателите на Feca имат концепция да наемат ресторант в центъра на града, с цел да беседват с служащи, заинтригувани да работят във фабриката им ", акцентира кметът на Чуприя Нинослав Ерик на днешното публично започване на строителната активност на новото дружество.

Feka Automotive е фамилна компания, която създава елементи и съставни елементи за автомобилната промишленост през последните 30 години, главно осветителна сигнализация, вътрешни светлини, огледала за назад виждане и резервоари за вода. Представители на компанията взеха решение да построят фабриката в Чуприя откакто посетиха 12 общини в Сърбия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР