Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и

...
Турският президент Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и
Коментари Харесай

Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник

Турският президент Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва съобщи през днешния ден, че " министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник поради продължаващата атака на Израел в линията Газа ", предадоха турските медии.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1182
Ивицата Газа е палестинска земя и постоянно ще принадлежи на палестинците, съобщи турският президент в тирада на откриването на 39-ата среща на министри от Организацията за ислямско съдействие в Истанбул.

Приветствам Газа за това, че устоява на израелските офанзиви, сподели турският държавен глава и добави, че западните страни просто следят клането в Газа, осведоми телевизия НТВ, представена от Българска телеграфна агенция.

Ердоган уточни, че сегашната конструкция на Организация на обединените нации няма да донесе мир. Структурата на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации би трябвало да бъде изменена, добави турският водач.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР