Турският гранд Фенербахче проявява интерес към защитника на Лудогорец Антон

...
Турският гранд Фенербахче проявява интерес към защитника на Лудогорец Антон
Коментари Харесай

Турски гранд следи Антон Недялков

Турският гранд Фенербахче демонстрира интерес към бранителя на Лудогорец Антон Недялков пишат медиите в южната ни съседка, представени от " Меридиан мач ". Тимът от Истанбул е пращал свои хора, с цел да гледат изявите на бранителя. Не е ясно обаче по кое време е ставало това.

В момента " фенерите " са в неприятно положение. Отборът заема нежеланото 14-о място в Суперлигата и се бори за оцеляване. Възпитаниците на Ерсун Янал също по този начин отпаднаха за Лига Европа и шампионата за Купата на Турция. На " Шюкрю Сарачоглу " вършат проекти за сериозна лятна селекция, с която да излязат от рецесията.

Антон Недялков е един от най-постоянните футболисти на Лудогорец през този сезон. Той може да работи еднообразно добре както в центъра на отбраната, по този начин и като ляв бек.

Освен на бранителя, представители на Фенербахче са гледали изявите и на звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

Турският гранд възнамерява да се раздели с огромна част от задграничните звезди в преклонна възраст и да притегли по-млади и перспективни играчи. В отбора към този момент е 19-годишният македонски гений Елиф Елмас и 24-годишният словенски нападателен халф Миха Зайц.
 Тодор Неделев: Ще приема оферта на Фенербахче, не съм
Тодор Неделев: Ще приема оферта на Фенербахче, не съм " перде " като Стоичков и Ивелин Попов

" В България не бих играл за различен тим ", съобщи звездата на Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР