Турският бизнесмен Танер Ай, който от години живее в Германия

...
Турският бизнесмен Танер Ай, който от години живее в Германия
Коментари Харесай

Турция строи завод за домашни електромобили

Турският предприемач Танер Ай, който от години живее в Германия със фамилията си, приготвя произвеждане на електрически коли в южната провинция Адана, заяви "Дейли сабах ".

След като осъществя доста сполучливи планове в Германия, дружно с татко си, Танер възнамерява да открие фабрика за първи стадий, а по-късно и за втори в централната част на страната. Ай сподели, че целият план за произвеждане на електрически коли в Адана е подготвен.

"Наскоро бяха положени основите на основаване на локален автомобил в Турция. Целият ни план е подготвен. Като компания ще произвеждаме изцяло домашни електрически транспортни средства ", означи той.

Ай, който е и ръководител на борда в една от най-големите лечебни заведения в Германия, съобщи, че тяхната цел е да реалокират вложенията си в Турция. Освен това безнесментът е някогашен футболист в академиите на огромни немски клубове като Фортуна Дюселдорф и Байер Леверкузен, в младостта си Ай е имал интерес да поеме Кършехирспор, клуб от родния си град, който сега играе в Турската районна аматьорска лига.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР