Турският Акхисарспор е успял да договори трансфера на нападателя на

...
Турският Акхисарспор е успял да договори трансфера на нападателя на
Коментари Харесай

Лудогорец продаде Кешеру за половин милион

Турският Акхисарспор е съумял да контракти прехвърлянето на нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, настояват медиите в югоизточната ни съседка, представени от "Тема спорт ". Според "Фотомач " в касата на разградчани ще постъпят 500 хиляди евро за 31-годишния румънец. Същата информация разгласява и профилираният уебсайт за прехвърляния transfermarkt. От българския първенец не потвърдиха, че е реализирано съглашение за договорка, факт е обаче, че Лудогорец желае да продаде Кешеру, с цел да не го изпусне без пари през лятото. Тогава договорът на стрелеца изтича, а той няма желание да го възобнови.

Акхисар се намира на 12-о място в турската Суперлига. Тимът не съумя да завоюва нито един от последните си 9 турнирни дуела и се свлече надолу - в 17 кръга е завоювал 19 точки. Най-големият проблем на състава е реализирането на голове - вкарал е единствено 22. Затова и клубът желае да укрепи офанзивата си.

През есента Кешеру загуби титулярното си място. Треньорът Димитър Димитров предпочиташе да употребява на върха на офанзивата "фалшива деветка " и залагаше ту на Върджил Мисиджан, ту на Марселиньо. Въпреки това Клаудиу бе водещият изпълнител на тима през акцията. Той бе на терена в 16 мача от Първа лига, в които вкара 10 гола. За Купата на България той се разписа 2 пъти в две срещи, а в 11 дуела от Шампионската лига и Лига Европа добави още 2 попадения.

Клаудиу Кешеру дойде в Лудогорец преди началото на сезон 2015/16, като преди този момент бе играл в катарския Ал Гарафа. Оттогава той взе присъединяване в 74 турнирни дуела, в които бе прецизен 47 пъти. Изигра 7 мача за Купата на България и един за Суперкупата, в които порази противниковите мрежи 8 пъти. Той бе на терена и в 24 срещи от евротурнирите, в които вкара 6 пъти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР