Турските власти обмислят нови правила, с които да позволят отварянето

...
Турските власти обмислят нови правила, с които да позволят отварянето
Коментари Харесай

Съседите отварят ресторантите, клиентите ще имат право на 45 минути престой

Турските управляващи обмислят нови правила, с които да разрешат отварянето на заведенията за хранене и кафенетата, без това да съставлява риск за здравето на хората. Предложението е потенциалът на заведенията да е напълнен до 30%, а клиентите да имат право на престой от най-много 45 минути.

Турските управляващи са решени да отворят заведенията, само че това ще стане внимателно. Все още е нужна зоркост, тъй като се вижда разпространяване на новите (по-заразни) варианти на ковид из страната, написа „ Хюриет дейли нюз”. Според проектите на турските управляващи външните площи навън на заведенията могат да работят с потенциал от 50%.

Работното време на някои предприятия, заведения за хранене, кафенета и търговски центрове беше понижено като част от ограниченията, които турските управляващи постановиха през ноември 2020 година, с цел да лимитират възходящите случаи на COVID-19. Към момента заведенията за хранене оферират храна единствено за у дома. От началото на коронавирусната пандемия в Турция са регистрирани 2,6 милиона случая на заразяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР