Турската звезда Берен Саат се разпищоли в навечерието на 40-ия

...
Турската звезда Берен Саат се разпищоли в навечерието на 40-ия
Коментари Харесай

Берен Саат засне гореща фотосесия с разголена гръд

Турската звезда Берен Саат се разпищоли в навечерието на 40-ия си празник, който ще означи при започване на 2024 година

 

Актрисата снима еротична фотосесия за турския „ Вог “, на която по този начин е заголила гръд на някои от фрагментите, че читателите на журнала безспорно ще се чудят дали държат в ръцете си фешън издание или новия брой на мъжката библия.

 

От фотосите излиза наяве, че Берен към този момент е хвърлила патериците, благодарение на които куцукаше, след преживения тайнствен случай през юли, вследствие на който гипсираха десния й крайник. И въпреки да е съвсем на 40 лета, екранната Фатмагюл от „ Забраненият плод “ към момента не се е сдобила с дете.

 

Макар от много време насам чаровницата да прави опити да зачене с инвитро, и те не се увенчават с триумф. В началото на годината тя още веднъж бе засечена със брачна половинка си Кенан Доулу в клиника за асистирана репродукция. По подигравка на ориста актрисата изигра по същото време ролята на многодетна майка в сериала „ Кьосем “.

 

 

Берен и артистът Кенан Доулу са дружно от 11 години, а през 2014 година подвигнаха женитба. Венчавката им се състоя на плаж в Малибу като измежду гостите бе видян и Къванч Татлъту.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР