Турската медия Хюрриет разпространи кадри на пътниците, които след екскурзията

...
Турската медия Хюрриет разпространи кадри на пътниците, които след екскурзията
Коментари Харесай

Турска медия разпространи кадри, на които загиналите пътници се качват в автобуса-ковчег

Турската медия " Хюрриет " популяризира фрагменти на пасажерите, които след екскурзията се качват в автобуса-ковчег, изгорен на Автомагистрала " Струма ".

Изданието оповестява, че туристите тръгнали от Истанбул от хотел в квартал " Есенлер ", който те напуснали към 10:00 часа след двудневен престой. Самото качване на хората в транспортното средство е било снимано от охранителна камера наоколо.

Вижте видеото

" С автобусната компания работим понякога. Но тя не работи единствено с нашия хотел. Понякога идват рейсове един път в седмицата единствено за 1 ден, отбиват се през хотела, с цел да се нахранят, след което потеглят за други градове, различен път идват в петък и си потеглят или в събота, или в понеделник. Комуникацията ни се реализира с електронната поща ", споделя шефът на хотела Али Баш.

Служител от различен хотел, който също работи с въпросната компания, споделя, че тя води туристи, които настанява из цялостен Истанбул. Загиналата група си тръгнала и отседнала в идващия хотел.

Трагедията на " Струма " лиши живота на 45 души, а 7 са в " Пирогов ". Към момента аргументите за случая се обясняват. Автобусът е бил на три години, в чудесно техническо положение.

Последните данни са, че измежду починалите са 10-членно семейство, начална учителка с щерка си, кметски помощник с приятелката си, както и майка с близначета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР