Турската компания Lámpago разкри първото си електрическо превозно средство. Забавно

...
Турската компания Lámpago разкри първото си електрическо превозно средство. Забавно
Коментари Харесай

Lámpago е електрическа триколка в ретро готина кожа - видео

Турската компания Lámpago разкри първото си електрическо транспортно средство. Забавно изглеждащото нещо е за пътешестване на къси дистанции и сплотява атмосферата на градска електротриколка с ретро дизайн на микроавтомобил, предлага първокласни места за двама, куп маркови аксесоари и даже има аварийна гума, инсталирана откъм гърба.

Виждали сме редица решения за микроколи, препоръчани за напредване по претъпканите градски улици или за екологични пътувания до магазини за хранителни артикули, само че навлизането на Lámpago в тази пазарна ниша приема ретро-модерния дух на различен сходен модел – Microlino, изработен в стила на BMW Iseta с привкус на екологичност.

Превозното средство няма педали, само че се класифицира като мотопед в Европа, което може да изисква уместно позволение за каране. Развива скорост до 25 км/ч с помощта на своя 1000 W мотор. В допълнение към късите пътувания в града, той може да откри приложение във ваканционни дестинации за разходки навън по продължение на плажната линия, като и двете поради относително дребната батерия от 1800 Втч могат да са с дължина сред 30 и 50 км при три часа презареждане.



Lámpago разполага с 1 кВт мотор, 60-В/30-Ач батерия, една врата в ретро жанр, спортни алуминиеви джанти и LED осветяване (включително мигачите), може да поеме до 200 кг товар, в това число лидера и пасажера, има спортни 10-цолови алуминиеви джанти с 3-цолови гуми и даже има аварийна гума откъм гърба. Качественото прекъсване се обезпечава от дискова спирачка начело и барабанни спирачки откъм гърба.

Налице са цифрово табло в центъра на кормилото в жанр мотоциклет, с аналогов часовник изпод, занимателен LED фар, издигащ се от капака, и куп аксесоари като марков чадър, термос и ключодържател.

Lámpago се предлага в избор от варианти за цвят на тялото и тъканта за 199 000 TRY от турския магазин Jura. Компанията е дейна и нтавън - в Обединените арабски емирства и прогнозите за експортните й цени стартират от 10 860 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР