Турнето на Галена и Азис в САЩ тази есен предизвика

...
Турнето на Галена и Азис в САЩ тази есен предизвика
Коментари Харесай

Галена и Азис с грандиозен успех в САЩ

Турнето на Галена и Азис в Съединени американски щати тази есен провокира същински възторг измежду сънародниците ни зад Океана. Билетите за концертите бяха разпродадени за малко, а още първата среща на обичаните реализатори потвърди, че те са непостижим тандем, който умее да развълнува публиката - да я накара да се усмихне, да предизвика еуфория и сълзи от благополучие, пренасяйки българският дух.

Над 1000 индивида участваха и пяха дружно с Галена и Азис в голямата зала Compass Arena в Чикаго, като събитието се организира при съблюдаване на всички, наложени от управляващите противоепидемични ограничения.

Организаторите споделят, че това е най-грандиозният български концерт, провел се в Съединени американски щати през последните години. Българската общественост в Чикаго пък разяснява, че удоволствието, което Галена и Азис са им подарили със своите осъществявания, е безгранично.

Безспорно изпълнителите бяха подготвили репертоар, който да отговори на всички музикални стремежи на гостите - имаше и поп-фолк шлагери, и фолклор, и балкански мелодии, които не оставиха равнодушни присъстващите.
свързани новини11208на 08.10.2021
" Добре ли си " на Галена и Миле Китич прозвуча особено за гостите от Сърбия, а " Гергана, пиле шарено " извърши сърцата на българите с наслада и доста горделивост.

При цялостна зала и висок народен дух мина и вторият концерт на Галена и Азис в Нейпълс. А последният концерт бе в Лас Вегас.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР