Turkish Airlines бе обявена за най-добра авиокомпания в Европа на

...
Turkish Airlines бе обявена за най-добра авиокомпания в Европа на
Коментари Харесай

Turkish Airlines стана най-добрата авиокомпания в Европа за 2022

Turkish Airlines бе оповестена за най-хубава самолетна компания в Европа на премиите Skytrax 2022 – влиятелни международни награди в бизнеса.

Летейки към нови върхове след най-значимата рецесия в историята на авиацията, самолетната компания се отличава от своите съперници със мощно показване през цялата година. Тя е и операторът в Европа, който лети до най-вече дестинации по света.
-->
Наградите се организираха в историческия хотел Лангам в Лондон на 23 септември 2022 година По време на церемонията по награждаването на сполучливия турски народен транспортьор бяха връчени няколко оценки. Освен че бе избрана за най-хубава самолетна компания в Европа от пасажери от цялостен ​​свят, Turkish Airlines бе водач в още две категории и завоюва огромните награди за най-хубав кетъринг в бизнес класа в света и за най-хубава самолетна компания в Южна Европа.

За установяване на спечелилия в премиите беше извършено онлайн изследване сред  клиенти от септември 2021 година до август 2022 година Заедно с това бяха изпратени и предложения за присъединяване до пътешественици от миналата година, фигуриращи в базата данни на изследването. То доближи до клиентите на британски, френски, испански, съветски, японски и китайски. Пътници от над 100 разнообразни националности участваха в гласуването за 2021/2022 година Общият брой на участниците в анкетата е 14,32 милиона, а резултатите са основани напълно на тяхното мнение.



Получавайки премиите на церемонията, ръководителят на борда и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, проф. доктор Ахмет Болат, показа: „ Щастливи сме да бъдем още веднъж с вас в тази невероятна атмосфера, където нашият отличен метод към обслужването на пасажерите ни е бил оценен неведнъж. От името на фамилията на Turkish Airlines желая да благодаря на нашите уважаеми пасажери, които дефинираха, че сме почтени за тези прелестни награди, и на екипа на Skytrax, който ги осъществя. Нашият метод към обслужването, поставящ клиента и неговия комфорт преди всичко, ни отличава от нашите съперници. Ние ще продължаваме да вървим самоуверено към нашата цел – да създадем марката Turkish Airlines най-хубавата в света, като надграждаме върху несравнимата услуга, която предлагаме. “

По мотив награждаването основният изпълнителен шеф на Skytrax, Едуард Плайстед, съобщи: „ Поздравяваме Turkish Airlines за триумфа им на Световните награди за самолетни компании и спечелването на премията за най-хубава самолетна компания в Европа! Това е необикновено достижение на един от най-конкурентните пазари. Наред с това се радваме да забележим, че Turkish Airlines заема първо място за най-хубав кетъринг на борда в бизнес класа в света, отразявайки високите стандарти, реализирани с тяхното съдействие с DO&CO във всички аспекти на ястията, сервирани на полетите на Turkish Airlines. “

Глобалната самолетна компания удостоверява водещата си позиция, като се трансформира в най-големия мрежов транспортьор в света, когато става дума за разполагаем потенциал на интернационалните полети и извършва своята роля при въвеждането на устойчиви политики в авиацията с разнообразни планове, с цел да остави по-добър свят за бъдещите генерации. Turkish Airlines продължава да поддържа присъщото си първокласно качество на обслужване с турско гостолюбие във всяко кътче на света със своята несравнима мрежа от полети.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР