Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка

...
Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка
Коментари Харесай

Turkish Airlines пусна нов празничен продукт – подаръчна карта

Turkish Airlines, самолетната компания, която лети до повече страни от всяка друга, пуска на пазара още една премиум услуга за своите пасажери. Новият артикул е Gift Card (подаръчна карта) и с нея турският народен транспортьор сервира чисто нова алтернатива за клиентите си през своите онлайн канали.

С тази услуга пасажерите на Turkish Airlines ще могат да подаряват на обичаните си хора подаръчни карти, заредени с полети. Авиокомпанията към този момент има готови няколко тематични карти за 10 разнообразни мотива като Нова година, рождени дни, Ден на майката и други. Целта на новата услуга е да обогати преживяването при пътешестване, да способства за новаторския и цифров метод на самолетната компания и да добави стойност към имиджа на марката.
-->
Относно новите карти за дарове, основният маркетинг шеф на Turkish Airlines Ахмет Олмущур, съобщи: „ Ние се стараем да предложим отлични услуги за нашите консуматори във всеки стадий от тяхното пътешестване и непрекъснато създаваме нови услуги. С новите подаръчни карти нашите посетители ще могат да подарят на обичаните си хора полети до целия свят с премиум услугите на Turkish Airlines. Надяваме се, че този нов план ще бъде посрещнат с наслада от нашите пасажери в 129 страни, които се любуват на обширната ни полетна мрежа. “

Освен самостоятелната подаръчна карта Turkish Airlines ще предложи и корпоративни карти за подарък за компании, с цел да им даде опцията да подарят на своите чиновници, клиенти и бизнес сътрудници предплатена карта, която може да се употребява за закупуване на полети от Turkish Airlines като бонуси или награди. Освен това авиопревозвачът ще вкара и компенсационна подаръчна карта, която в случаи на забавяния или основал се дискомфорт по време на пътешестване ще предлага на засегнатите клиенти.

Всички искащи могат да се снабдят с подаръчни карти на Turkish Airlines от уеб страницата на самолетната компания: 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР