Туризмът се възстановява, отчете президентът Румен Радев на днешната церемония,

...
Туризмът се възстановява, отчете президентът Румен Радев на днешната церемония,
Коментари Харесай

Президентът доволен, че туризмът се възстановява след пандемията

Туризмът се възвръща, регистрира президентът Румен Радев на днешната гала, на която удостои с държавни оценки генералния секретар на Световната федерация по туризъм към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили и проф. Алесандра Прианте - шеф на департамент " Европа " към организацията.

Румен Радев им благодари за професионализма. Миналата година резултатите от българския туризъм надхвърлили резултатите от годините преди ковид , стана ясно още от изказването му. Оставате наши другари, обърна се той към гостите. Румен Радев е удовлетворен от ролята на страната ни като все по-надежден сътрудник на представляваните от тях организации.

Зураб Пололикашвили бе почетен с медал " Св. св. Кирил и Методий " първа степен за огромните му заслуги за популяризирането на българското културно-историческо завещание и просвета. Той заема поста общоприет секретар на Световната организация по туризъм от 2018 г.Президентът Радев отличи проф. Алесандра Прианте с медал " Св. св. Кирил и Методий " втора степен за популяризирането на българското културно-историческо завещание и просвета. Двамата посетители са у нас за присъединяване в 68-та сесия на Регионална комисия " Европа " към Световната организация по туризъм, което събира в България делегации от близо 40 страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР