Туристически информационен център към Община Стара Загора в партньорство със

...
Туристически информационен център към Община Стара Загора в партньорство със
Коментари Харесай

Онлайн предизвикателство „Улови момента“ организират в Стара Загора

Туристически информативен център към Община Стара Загора в партньорство със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора, провеждат онлайн лятна самодейност под надпис „ Улови момента “. В нея могат да се включат всички поданици и посетители на града, като изпратят свои фотоси от красиви кътчета на Стара Загора.

„ Изпратете ни фотоси, които са запечатали вашите незабравими моменти от Града на липите, вършиме улици и поетите, а ние ще ги публикуваме, с цел да вдъхновим повече хора да посетят и да се насладят на Стара Загора “, приканват уредниците.

Предложения ще могат да бъдат изпращани като персонално известие на фейсбук страницата на Туристически информативен център - Стара Загора https://www.facebook.com/tourstarazagora/ - от през днешния ден до 31 август. Всички фрагменти ще бъдат оповестени и ще се радват на огромна публика. Участниците в акцията пък ще могат да завоюват един от девет ваучера на стойност 30 лева от ресторант и пицария „ Царя 65 “, ресторант „ Чевермето “, Ресторант „ Орфейда “ Парк – хотел Стара Загора, ресторант „ Уникато “, ресторант „ Заара “, ресторант „ Зеленият рид “, ресторант The Fat Chef, Hello caffe и клуб Il Mondo.

Тегленето на печелившите ще бъде на инцидентен лотариен принцип и ще се излъчва онлайн на 1 септември. Победителите ще получат премиите си на специфичен коктейл.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР