Тунингованата полицайка от Първо РПУ, за която се смята, че

...
Тунингованата полицайка от Първо РПУ, за която се смята, че
Коментари Харесай

Тунингованата полицайка проговори за Семерджиев. Скочи на злобните човечета

Тунингованата полицайка от Първо РПУ, за която се счита, че е помогнала на рецидивиста на пътя Георги Семерджиев да се укрие след злополуката, лишила живота на две девойки пред столичния х. „ Хемус ” проговори във Facebook.

" Надявам се в най-скоро време истината да излезе нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видели нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! ”, написа Симона Радева.

„ Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста! ", продължава Радева. Разследващите считат, че  тя е помогнала на Георги Семерджиев да се скрие след злополуката във вторник.

Симона Радева е сержант от Охранителна полиция. Според една от версиите тя е осигурила стълба на Семерджиев, с цел да се качи до жилището, в което беше арестуван. Тя обаче обяснила на разпита, че други служители на реда - от 4-о районно управление (на МВР), са доставили оборудването, като са ходили да го вземат от автомивката му. Ключовете за жилището на Георги Семерджиев изпаднали по време на злополуката.

В джипа на Семерджиев бяха открити полицейска лампа и палка. Разследващите ревизират подари Симона Радева ги е осигурила.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР