Тук Sky News разглежда споровете, които са засенчили времето й

...
Тук Sky News разглежда споровете, които са засенчили времето й
Коментари Харесай

Дългият списък с противоречия на Суела Брейвърман

Тук Sky News преглежда разногласията, които са засенчили времето й в ролята.

Пропалестинските протестиращи „ ненавиждат маршируващите “

< p> Министърът на вътрешните работи разказа пропалестинските протестиращи като „ маршируващи на омразата “.

В публикация за вестник The Times тя отиде даже по-далеч, добавяйки: „ Не имам вяра, че тези маршове са просто зов за помощ за Газа.

" Те са изказване за превъзходство от избрани групи - изключително ислямисти - от типа, който сме привикнали да виждаме повече в Северна Ирландия.

" Освен това, смущаващо напомнящи за Ълстър са известията, че някои от уредниците на съботния марш имат връзки с терористични групи, в това число Хамас. "

В отговор един някогашен министър от кабинета на торите сподели: „ Това е изцяло обидно и не знае къде хората в Северна Ирландия стоят по въпросите на Израел и Газа. "

Тя също по този начин упрекна полицията, че е предубедена в интерес на левите протестиращи.

Тя твърди: " Десни и протестиращите националисти, които вземат участие в експанзия, с право биват посрещнати със непоколебим отговор, само че пропалестинските тълпи, показващи съвсем идентично държание, са значително пренебрегнати даже когато очевидно нарушават закона. “

Брейвърман подлага на критика пропалестинските митинги

Палатки за бездомни „ избор на метод на живот “

Г-жа Брейвърман провокира дискусия с изказванията си, че грубият сън е „ избор на метод на живот “ и очерта проекти за ограничение на бездомните хора да употребяват палатки.

Репресиите на вътрешния министър биха Съобщава се, че са били ориентирани към „ досадни “ палатки, като тези, блокиращи вратите на магазини, и би означавало, че благотворителните организации, раздаващи съоръжение за къмпинг, са изправени пред санкция.

Посочвайки Сан Франциско и Лос Анджелис в Съединени американски щати, госпожа Брейвърман сподели, че тези бяха образци за това, когато „ слабите политики са довели до детонация на престъпност, приложимост на опиати и бедност “.

Предложението й беше наречено „ грубо и невежествено “, като критиците я упрекнаха, че се стреми „ да дехуманизира хората и сътвори изкупителна жертва в обществото ".

Ето какво тъкмо сподели тя.

Спор за превишена скорост

Г-жа Брейвърман беше упрекната, че е нарушила министерския кодекс за държание, като е поискала цивилен прислужниците да провеждат частен курс за повишение на осведомеността, откакто тя беше хваната да кара с превишена скорост през 2022 година

Риши Сунак беше изправен пред напън да предприеме дейности и се съветва със своя самостоятелен консултант по нравственос, който посъветва, че не е належащо по-нататъшно следствие.

< p> Г-жа Брейвърман отбрани дейностите си, като сподели, че „ не се е случило нищо неподходящо “.

Г-н Сунак сподели, че откакто е получил писмо от госпожа Брейвърман – в което тя се извинява, че е предизвикала „ разпръскване “ – неговото решение е „ тези въпроси не съставляват нарушаване на министерския кодекс “.

Индийските „ запаси “

След като беше изхвърлен от конкуренцията за водач на Консервативната партия – и министър-председател – през втората кръг от гласоподаване, госпожа Брейвърман поддържа възможния победител Лиз Тръс - и беше възнаградена с назначението си за министър на вътрешните работи през септември 2022 година

Но след седмици тя наподобява се опълчи на личния си министър председател, като разкри, че има терзания по отношение на проектите на държавното управление с цел да разреши повече еластичност при визовия режим на хората, идващи в Обединеното кралство от Индия.

Тя сподели на списание The Spectator: „ Имам някои запаси. Погледнете миграцията в тази страна – най-голямата група хора, които остават надсрочени, са индийски мигранти. “

Съобщава се, че нейните мнения са провокирали гневна реакция в Ню Делхи и съвсем са провалили договарянията за комерсиално съглашение.

Прочетете повече:
Брейвърман изпитва ли наслаждение от това, че е спорен?
Колко още може Сунак да търпи Брейвърман?

„ Съжалявате ли, вътрешния секретар? “

„ Уокерати, което яде тофу '

Г-жа Брейвърман също провокира неспокойствие, когато отбрани спорния законопроект на държавното управление за публичния ред, който имаше за цел да потуши разрушителните митинги.

Описвайки стачкуващите, тя сподели, че измежду участвалите „ Лейбъристката партия, това е Либералните демократи, това е обединението на хаоса, това е уокерати, който чете „ Гардиън “, яде тофу, дръзвам да кажа, обединението срещу растежа, на която би трябвало да благодарим за разстройствата, които виждаме в нашата пътищата през днешния ден ".

Министърът на вътрешните работи в сянка Ивет Купър дефинира думите на госпожа Брейвърман като „ удивителни ", добавяйки: „ Министърът на вътрешните работи в действителност приказва за коалиция на хаоса, можем да го забележим пред себе си, до момента в който приказваме. „

Имейл „ неточност “

Но първият престой на госпожа Брейвърман като министър на вътрешните работи завърши след 43 дни, когато тя подаде оставка, откакто наруши държавните правила за сигурност.

Оказа се, че че е изпратила формален документ от персоналния си имейл до задния народен представител - което тя призна, че е било " неточност ".

Но в писмото си за оставка тя се прицели в тогавашния министър председател Лиз Тръс, обвинявайки я за нарушение на „ основни обещания, които бяха обещани на нашите гласоподаватели “.

Тя също по този начин изрази „ сериозна угриженост по отношение на уговорката на това държавно управление да съблюдава уговорките в манифеста “, изключително във връзка с имиграцията.

Премиерът отхвърля да поддържа Брейвърман < p> Спор за „ нашествието “ на мигрантите

Г-жа Брейвърман се завърна като министър на вътрешните работи по-малко от седмица, откакто беше принудена да напусне - откакто беше преназначена на поста от новия министър-председател Риши Сунак.

Но в границите на дни тя провокира нов спор, откакто съобщи, че незаконната имиграция е „ отвън надзор “ – като в същото време разказа мигрантите, идващи в Обединеното кралство, като „ инвазия “. безмълвие за пресичането на Ламанша и пренаселеността в центъра за обработка на Манстън в Кент, където са докладвани огнища на MRSA и дифтерия. време там имаше към 4000 мигранти – повече от всички пандизчии в Обединеното кралство.

Дори нейните сътрудници се въздържаха да одобрят мненията й, като министърът на имиграцията Робърт Джерик сподели пред Sky News: „ В работа като моята имате да подбирате думите си доста деликатно. И в никакъв случай не бих демонизирал хората, идващи в тази страна в търсене на по-добър живот. "

„ Страхлива офанзива " против държавни чиновници

След това госпожа Брейвърман беше упрекната в осъществяване на „ страхлива нахлуване " против държавни чиновници през март 2023 година, откакто имейл беше изпратен до поддръжниците на торите, обвиняващ държавните чиновници за блокиране на проекти, ориентирани към прекъсване на дребни лодки, пресичащи Ламанша.

В писмото се твърди, че " активистка група от леви юристи, държавните чиновници и Лейбъристката партия " попречи на държавното управление да се заеме с казуса.

Имейлът, който провокира гнева на синдиката на държавните чиновници на FDA, имаше името на министъра на вътрешните работи в края, намеквайки, че тя е написала и го подписа.

Секретарят на кабинета Саймън Кейс обаче по-късно сподели, че някой различен е виновен и настоя, че госпожа Брейвърман „ не е видяла, подписала или глобила имейла “, преди да бъде изпратен – до момента в който ръководителят на консерваторите Грег Хандс се извини „ за грешката “.

Спорове в Руанда

Г-жа Брейвърман също провокира дискусия поради въодушевената си поддръжка за политиката на държавното управление за полети за депортиране до Руанда. Политиката беше въведена през април 2022 година при нейния предходник Прити Пател, само че към момента не е стартирала.

Първият полет трябваше да излети през юни 2022 година с четирима души на борда, само че беше спрян след редица правни провокации и интервенция на Европейския съд по правата на индивида, който сподели, че проектът носи „ действителен риск от необратими вреди “.

Г-жа Брейвърман, която посети страната през март за обиколка на евентуални жилища за мигранти, по-рано разказа новините на първа страница, потвърждаващи депортирането на хора в Руанда, като нейна „ фантазия “ и сподели, че е нейната „ фикс идея “ да види по какъв начин аероплан излетява по схемата.

Но както нейната изразителност и политиката бяха мощно подложени на критика, в това число от благотворителни организации за бежанци. Те описаха проектите като „ жестоки и отвратителни “ и настояват, че няма да създадат нищо, с цел да възпрат хората от пътешестване през Ламанша.

„ Крайнодесни разкази “

Г-жа Брейвърман беше по-нататък подложена на критика по-рано тази година за изказванието, че членовете на групировката за сватба са „ съвсем всички английски пакистанци “.

Тя също сподели на програмата на Sky News Софи Ридж в неделя: „ Това, което видяхме, е процедура, при която уязвимите бели англичани девойки, от време на време под грижи, от време на време в сложни условия, преследвани и изнасилвани, дрогирани и наранени от банди английски пакистански мъже, които са работили в групи или мрежи за принуждение над деца. "

Щракнете, с цел да се абонирате за подкастът на Софи Ридж в неделя

Десетки организации, медицински органи и бизнес водачи я приканиха да отдръпна мненията, обвинявайки я в „ увеличаване на крайнодесните разкази “.

Забележките бяха също подложено на критика като в действителност неопределено, като се има поради изследване, поръчано от Министерството на вътрешните работи през 2020 година, което откри, че причинителите на групова полова употреба на деца са най-често бели мъже под 30 години.

Суела Брейвърман търси ли най-високата работа?

„ Представяне на водачи '

Г-жа Брейвърман също беше упрекната през май в подкопаване на Риши Сунак с тирада на конференцията на Националния консерватизъм, което някои видяха като опит от нея да стане нов водач на торите.

Бивш Министърът на кабинета Робърт Бъкланд предложи на Sky News тогава тя да се „ концентрира върху работата “ като министър на вътрешните работи.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР